2777
2789

حدود ۴ ماهه زایمان کردم، هنوز وزنم بالاس شکمم زشت شده، شلوارای قبل بارداریم اندازم نمیشن به زور میپوشمشون کمرشون تنگ دلم نمیخواد اصلا خرید کنم، احساس میکنم بدنم ۱۰ سال پیر شده هنوز لگنم و کمر  درد میکنه کلا بدنم درد میکنه اصن جون ندارم ضعیف شدم تازه ریزش مو هم شروع شده 

هروقت شوهرم میاد خونه من یه قیافه داغون شلخته که موهامم شونه نکردم البته نمیگم که وقت نمیکنم ولی حتی حال ندارم به خودم برسم کلا حس میکنم در مقایسه با دوستام و هم سنام پیر بنظر میرسم..حتی چهرمم دوست ندارم دیگه

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

منم ۱۵ روزه زایمان کردم بدنم عالیه مثل قبل ولی روح و روانم داغونه حس میکنم شوهرم مثل قبل دیگه بهم توجه نداره همش حواسش پیش بچس

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۱۵ روزه زایمان کردم بدنم عالیه مثل قبل ولی روح و روانم داغونه حس میکنم شوهرم مثل قبل دیگه بهم تو ...

عزیزمممم اره ادم خیلی حساس میشه ☹😢 من بعد زایمانم روزی یه ربع هم که شده بچه خوابیده بود با شوهرم میرفتیم تو کوچه قدم میزدیم خرف میزدیم خیلی حال و هوام عوض میشد، حتی میرفتم گریه میکردم چون دلم نمیخواست تو خونه گریه کنم 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
منم سر اولی اینجوری بودم سرد می از بارداری همین شرایطی که شما میگی رو داشتم

بعد خوب شدین؟ 

منم ۱۵ روزه زایمان کردم بدنم عالیه مثل قبل ولی روح و روانم داغونه حس میکنم شوهرم مثل قبل دیگه بهم تو ...

درست میشه به مرور زمان

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

عزیز همت کن بلند شی.حتما حتما واسه خودت وقت بذار واسه رژیم الان زوده اقدام کنی.اما به خودت برس.مو رنگ کن شده یه ربع پیاده روی کن.تو خونه یه نیمچه آرایش داشته باش متناسب اندامت لباس جدید بگیر .

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
الهی عزیزمم مشاور نمیری؟ شنیدم  افسردگی بعد زایمان جدی نگریی شاید مشکل پیش بیاد برات سزار ...

بله سزارین اورژانسی شدم ، نمیدونم یه روز خوب و سرحالم یه روز نه بیشترم روی ظاهر خودم حساس شدم

عزیز همت کن بلند شی.حتما حتما واسه خودت وقت بذار واسه رژیم الان زوده اقدام کنی.اما به خودت برس.مو رن ...

نمیدونم چجوری اراده کنم ، مادرمم میاد پیشم هوامو داره اما تنبلی میکنم

عزیزمم انشااله این دوره رد شه زودتر بهتر شی

ممنونم عزیزم 

وقتی پیش دبستانی میرفت خودمو پیدا کردم.شمام افسردگی بعد زایمان گرفتی.آخه شوهر من آدم ناسالمی بود برا ...

وای خدای من چقدر طولانی☹امیدوارم دیگه اون حالو تجربه نکنید