2777
2789
عنوان

من واقعا نمیتونم هیچ تصمیمی بگیریم ب ته خط رسیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 128 پست
بهم میگن با ۲۳ سال بیا ررو رسته جرت دانشگاه آزاد بخونم  میگم نمیخوام ب خاطر همینه  چون ۴ ...

بخدا قشنگ میفهمم چی میگی

کنکورم یه جور نابوده ک نمیفهمی بمونی چی میشه

خدا کمکمون کنه

ولاه منم داغونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جنگیدم با تمام وجود ولی ولی ولی هیج گوهییییییی نشدم  اما رشته چرت هم نمیخواممممممممم در هر ...

بهت حق میدم کاملاً و نمیتونم گولت بزنم با حرفای الکی . منم تو شرایط توام تقریباً با این تفاوت که من مسیرو اشتباه رفتم و بعداً متوجه شدم

یعنی واقعیت اینه اگه رشته چرت بخونی اصلا نخونی بهتره آینده ای نداره من الان کلی دنبال کار گشتم اما نیست که نیست

من با خودم میگم موهام سفید شد اما هیچی ندیدم از زندگی به هیچی نرسیدم 

برای دوستمه مال خودم ک نیس کامل بازش کن عزیزم🤦‍♀️

میدونم گلم خب میگم اگه مشاور خودت بوده لابد مشاور خوبی نبوده دیگه 😄 شوخی میکنم بخندی😘ولی اینقد خودتو اذیت نکن خدا بزرگه یهو یه دری برات باز میشه دهن همه وا بمونه خود منم اینجور بودم  از همه جا نا امید الان شکر خدا خوب شده 

حتما باید بری دانشگاه دولتی؟ من کنکور اصلا ندادم رفتم ازاد  الانم شاغلم خودت داری سخت میکنی ...

دانشگاه دولتی و آزاد اگ رشته خوب باشی مهم نیس

اما حاضر نیستم برم رشته چرت و پرت بخونم جون موفقیتی در کار نیست

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

والا منم سالها درس خوندم و رشته مورد علاقمو خوندم و الانم سرکار میرم و ازدواج کردم ولی بازم شرایط زن ...

تحمل این حرفا ندارم میشه دعا کنی بمیرم 

... ب مادرم 

میسه موفقیتت تو چشم من نکنی رفیق لطفا🙂💔

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بهت حق میدم کاملاً و نمیتونم گولت بزنم با حرفای الکی . منم تو شرایط توام تقریباً با این تفاوت که من ...

منم دقیقا همینم

برای همین میگمش نخون لیسانس گرفتم اومدم کنکور دادم

الان دعامیکنم فرهنگیان بیارم ک اصلا مشخص نیس

عزیزم منم سر اینکه پشت کنکور زیاد بودم و همه ی تیکه ای بارم میکردن خسته شدم دیگه و رفتم ی رشته ای خو ...

خب ببین همین 

وقتی بهم میگن پاشو برو رشته چرت و پرت بخون میگم نمیخوام میگن ن تو ایده آل گرایی نیستم منطقی ام 

خب پس چطور تراز برتر میشده اون ک دیگ سهمیه اعمال نمیشد واسش ترازاش هفت هشت هزار بود تو قلمچی دبیر ...

درس خون بوده و سهمیه داشته ک شده رتبه ۴۰

من دانشگاه خوندم وهیچ کاری ندارم یعنی نیس که داشته باشم الان میگم ای کاش یه هنری روجدی دنبال میکردن

رشته الکی خوندی رفیق

یا خوب ؟

بدون رفتن به دانشگاه زبان رو در حد عالی بخون من خودم دانشگاه رفتم هیچ استفاده ای هم نکردم از رشته ا ...

تف ب زبان

تحمل این حرفا ندارم میشه دعا کنی بمیرم  ... ب مادرم  میسه موفقیتت تو چشم من نکنی رفیق لط ...

موفقیتم تو چشم شما نکردم

اگه متنمو خوب خونده باشی منظورم این بود که هرکاری کنی بازم زندگی مشکلات زیادی داره که درس و کنکورش پیشش هیچه 

عشقم چون من میدونم بیشتر از خوشحالی خودت، دلت میخواد پدر مادرت خوشحال باشن و پزتو بدن میخوام بگم ...

چیزی خوشحالم میکنه واقعا اینه ک ی رشته خوب بخونم و مستقل باشم 

خوشحالیم مهم نیس اجی 

مهم اینه جایگاه اجتماعی خوب  و رشته خوب داشته باشم

مثلا الان ول چرخیدن منو خوشحال میکنه چ ارزشی داره؟؟

یا مثلا ورزش 

خب اینا چین چ چیز چرتین

خخخ خیلی عصبانی هستی هاا من که عاشق زبانم

ازش متنفرم