2777
2789
عنوان

من واقعا نمیتونم هیچ تصمیمی بگیریم ب ته خط رسیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 128 پست
خب اگ ی دشته خوب قبول میشدی الان اوضاعت این بود ؟؟؟؟؟؟؟!! ب من میگن رشته جرت بخون نمیخوام بخونم چون ...

خب عزیزم وقتی میدونی نمیشه دیگه چیکار میشه کرد

من اشتباهم این بود سال اول رفتم دانشگاه مطمئنم اگه یه سال یا دو سال پشت کنکور میموندم اینطوری نمیشد

ببین بعضی چیزا هست هر چقدر تلاش میکنی نمیشه پس باید ولش کنی یا هم اونقدر قوی باشی که با تمام وجود براش بجنگی نه که ناامید بشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=311259518]هعی اسم کنکور وپشت کنکور میاد حال تهوع میگیرم  رفیق پارسال همین چیزا گفتن بهم میسه میتونی ایش 

قربونت برم یه لحظه حاضر جوابی نکن😁 به هر حال باید برای آینده ی خودت تصمیم بگیری نمیشه بشینی بگی بمیرم دعا کنید بمیرم که باور کن سنی نداری بعضیا تازه ۴۰ سالگی به جایگاهی که میرسن 💙

😊
[QUOTE=311259518]هعی اسم کنکور وپشت کنکور میاد حال تهوع میگیرم  رفیق پارسال همین چیزا گفتن بهم ...

دارم ذره ذره زجر میکشم و عذاب میکشم و خون گریه میکنم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من واقعا خستم  الان اول مهر هما میرن دانشگاه من هیج گوهی نشدم  اینا با گریه مینویسم  ...

ما هم با سی چهل سال سن، هیچ گوهی نشدیم. اگه قراره هرمی گوهی نشد خودشو بکشه، نسل بشر منقرض میشد😑 یه کم دور همیم، اکسیژن مصرف میکنیم، زباله تولید میکنیم، بعدم می‌میریم دیگه. فکر کردی چه خبره مثلا؟!

منو ک یادت هس من لیسانس دارم اومدم کنکور دادم همسن خودتم هستم پس واقعا حق داری رشته چرت نری🥲👌🏻

بهم میگن با ۲۳ سال بیا ررو رسته جرت دانشگاه آزاد بخونم 

میگم نمیخوام ب خاطر همینه 

چون ۴ سال دیگ تاپیک میزنم من ۲۸ سالمه هیج گوهی نشدم بعد میگن جرا رفتی 

من هیچ راهی ندارم دیگ

پشت کنکورم هیج گوهی نمیشم 

ب پوچی رسیدم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خب عزیزم وقتی میدونی نمیشه دیگه چیکار میشه کرد من اشتباهم این بود سال اول رفتم دانشگاه مطمئنم اگه ی ...

من جنگیدم با تمام وجود ولی ولی ولی هیج گوهییییییی نشدم 

اما رشته چرت هم نمیخواممممممممم

در هر صورت برای همیشه نابود شد

خدا اگ خدا باشه منو میکشه ...

ممکنه حرفم تعلیق کنه 

من واقعا خستم  الان اول مهر هما میرن دانشگاه من هیج گوهی نشدم  اینا با گریه مینویسم  ...

حتما باید بری دانشگاه دولتی؟

من کنکور اصلا ندادم رفتم ازاد 

الانم شاغلم

خودت داری سخت میکنی برخودت

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
بهم میگن با ۲۳ سال بیا ررو رسته جرت دانشگاه آزاد بخونم  میگم نمیخوام ب خاطر همینه  چون ۴ ...

خیلی ایده ال گرایی 

وقتی خودت راه هاتو بستی دیگه اینقدر غر نزن 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
ما هم با سی چهل سال سن، هیچ گوهی نشدیم. اگه قراره هرمی گوهی نشد خودشو بکشه، نسل بشر منقرض میشد😑 یه ...

بقیه یا اینکه شوهر کنین یکی دیگ خرجشون رو بده 

یا از یکی‌ دیگ پول بگیرن موافقن گل من 

اما من ب هیچ وجه 

نمیخوام اینجوری زندگی کنم

من رفتم روزانه دانشگاه تهران ازش هم هیچ استفاده ای نکردم همه هم میگفتن واو دانشگاه تهراااان؟ آفرررین ...

دانشگاه تهران رشته الکی بخونی چرت و پرتی بیش نیست عزیزه دلم 

اما رشته خوب حتی ازاد ارزش داره

عزیزم پس امضات چی میگه؟

برای دوستمه مال خودم ک نیس کامل بازش کن عزیزم🤦‍♀️

خیلی ایده ال گرایی  وقتی خودت راه هاتو بستی دیگه اینقدر غر نزن

میشه بگی چ راهی ؟

عزیزدلم سنی نداری
منم 3 ساله پشت کنکورم :(
ولی خب هنوز کلی راه داریم..
دوست خودم سال اول رف پرستاری ولی علاقه نداشت خلاصه 4 سال خوند تموم شد 1 سال دوباره نشست برا کنکور خوند پزشکی قبول شد 23،24 سالگی
یا خیلی های دیگه رو میشناسم 30 سالگی قبول شدن به خدا
چه فرقی میکنه اخه؟ بالاخره اگه امیدتو از دست ندی و مصمم باشی هنوز شانسش رو داری به آرزوهات گلم..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼