2777
2789
عنوان

کدوم رنگ از این ملامین های ساده قشنگ تره؟ عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 75 پست
خانما یکی ب من بگه چرا دیوار پول میخواد اگهی بزارم بار اولمه🛑🛑🛑

بعضی اگهی ها رایگانه و بعضی پولی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عکس پروفایلت یعنی چشه؟ احساس میکنم داره میزائه. 🤐

واای🤣🤣🤣همه میگن 🤧🤧🤧این طفلی خیانت دیده🤣عین خودم😤

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره منم می‌خوام بخرم حتما اتفاقا  دونه ای می‌خوام بخرم

اره دونه ای کاربردی تره.مثلا ۴تا برنج خوری .۱ دیس. یه خورش خوری بزرگ.و یه سالاد خوری بزرگ.

اره خیلی خوبه ولی خوب چون مواد غذایی داغ داخلش ریخته میشه، دور از جون سرطان زاست. فوقش آدم واسه میوه ...

آره منم برای مورد دو گفتم وگرنه برای ظرف داغ خوب نیست 

حالا هرچقدرم که جنسش خوب باشه

برای بچه کوچیکم خوبه نمیکشنه

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
واای🤣🤣🤣همه میگن 🤧🤧🤧این طفلی خیانت دیده🤣عین خودم😤

دردم کزفت ازقیافش

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من رنگهای مختلف رو دارن زردش واقعا زیباست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تو دو سه تا دسته زدم لباس دست دوم بچه همش پول میخواد

اکثرا پولی شدن. ولی این که میگید پولی نیست به گمانم🙄

2810