2777
2789
عنوان

شما جای من بودین به همچین خانواده ای کمک مالی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 126 پست
یکیـاز اقوام برای عید برای بچه ها دو سه دست لباس خرید ب سلیقه خودشون لعنتیا دو ماهه ترکوندنشون از ...

اگه به فکر کمک و ثوابی بی چون و چرا کمکتو بکن دیگه دنبال آیه و دلیل نباش....

خوب من منطقم میگه ب ادم تنبل کمک نکنم

بچه هاش گناهی ندارن کمکشون کن عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب من منطقم میگه ب ادم تنبل کمک نکنم

به هیچ وجه کمک نقدی نکن 

مواد غذایی وپوشاک براشون ببر 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
 بالا گفتم اره ولی حااا ک فک میکنم نه . ما مسعول تصمیمای اشتباه مردم و اشتباه زندگی کردن مردم ن ...

فک کن من دختر دارم جون میکنم پول دربیارم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
پول نقد یا مواد خوراکی و لباس؟

پول نقد نده برای بچه ها مواد خوراکی و لباس بخر البته بگم بهتون این کارتون باعث میشه پدر خانواده عادت کنه پس همیشگی نباشه براشون الهی بگردم بچه ها طفلک که به پای پدر باید بسوزن

اخه برای زنش هم کار پیدا کردن مادرشوهرش گفت من بچه هات رو مراقبت میکنم نرفت  اونم تنبله

زن وشوهر تنبل

چه جور بچه داری کردن اونم ۳تا

والا ما هردو بیرون خونه زرنگیم یه بچه رو به زور داریم بزرگ میکنیم 

بنظرم از بس دیکران بهشون کمک کردن دیگه دلواپسی نداره که بره کار کنه خیالش راحته که واسه بچه هاش میرسه، باید بذاری طبیعت کارشو بکنه وقتی به زن و بچش فشار بیاد مجبور میشن اونا هم به این آقا فشار بیارن بره کار کنه ، بنظر من کمک کردن به مستمدان بدترین ظلم در حق اونهاست، که البته موارد استثنایی وجود داره مثل اینکه مرد خانواده معلول شده اشه، یا یه خانم با چندتا بچه که درآمدش کفاف نمیده واقعا، و موارد استثنای دیگه که اونم باز نوع کمک فرق میکنه 

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
نه نمیدم ب کسی میدم ک تلاششو میکنه ولی شرایطش خوب نیست یا خانومی ک سرپرست خانواره احتیاج ب کمک داره

منم نظرم کمک ب زنهای تنهاست

حقیقتــا نه چون پدر کاملا سالمِ و توانـایی کار کردن داره

اگه بخواید کمک کنید بد عادت تر و میشـه همین هر از گاهـی سرکار رفتن امـ تعطیل میشـه. 

من ب خانواده هـایی ک از نظر مالی ضعیف ان ولی پـدر مـادر در قید حیات ان و والدین از نظر جسمـی کاملا سالم ان هیچوقت کمک نمیکنم 

فقط ب بچه های یتیـم 

پول نقد یا مواد خوراکی و لباس؟

مواد خوراکی و لباس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مادرشوهرش چطور روش شده وقتی پسر خودش کار نمیکنه به عروس میگه برو سر کار 

ن گفت هر کاری باشه منم کمکتون میکنم

میدونی بدبختی چیه؟

پدرشوهر،هم کاملاااا تنبل بوده و پسر شبیهه پدر شده

مادرشوهر توی فقر بوده

دوس داره اینا نباشن

پسرای دیگش خیلی تلاش کردن 

جاهای خوب تهران خونه دارن

این یکی شبیهه باباشه و تنبله