دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
پول نقد نده برای بچه ها مواد خوراکی و لباس بخر البته بگم بهتون این کارتون باعث میشه پدر خانواده عادت کنه پس همیشگی نباشه براشون الهی بگردم بچه ها طفلک که به پای پدر باید بسوزن
بنظرم از بس دیکران بهشون کمک کردن دیگه دلواپسی نداره که بره کار کنه خیالش راحته که واسه بچه هاش میرسه، باید بذاری طبیعت کارشو بکنه وقتی به زن و بچش فشار بیاد مجبور میشن اونا هم به این آقا فشار بیارن بره کار کنه ، بنظر من کمک کردن به مستمدان بدترین ظلم در حق اونهاست، که البته موارد استثنایی وجود داره مثل اینکه مرد خانواده معلول شده اشه، یا یه خانم با چندتا بچه که درآمدش کفاف نمیده واقعا، و موارد استثنای دیگه که اونم باز نوع کمک فرق میکنه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)