2777
2789
عنوان

باردارم..شوهرم خیلی ناراحتم میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 98 پست

چون خودشون باردارنمیشن درک نمیکنن ناراحت نباش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اونایی که دست پیش میگیره پس نیفته😂😂😂😂 همون چیزی بهت گفتم وقتی قهر نیستین انقد رابطه تو پررنگ ...

دقیقا دست پیشو میگیره مثلا میگم باهات قهرم پرو پرو میگ منم قهرم..اره درس میگی مثلا من موقع رفتن سرکار اون خوابه بوسش میکنم وقتایی که قهریم هی منتظره بوسش کنم و کلافه میشه یجورایی😂

بخاطر اینه که همه چیزو توو محبت شوهر خلاصه کردی  برو دیدار دوست اقوام بچرخ بگرد طبیعت گردی برو ...

نه اینطورم نیست..ولی الان وظیفه ی اونه محبت کنه چون اون بچه میخواست

چون مادرشون ک باید این چیزا رو بهش یاد می‌داد یاد نداده،یعنی شعور مادرش نرسیده ک پسرش رو درسسسست تربیت کنه ک چجوری باید با یک خانوم رفتار کرد...

از همسرت ب دل نگیر،ولی خدا از اینجور مادرا نگذره الهی...

منم شوهرم بد نبود باهام ولی بلدم نبود مثلا اونجور که میخواستم ذوق نمیکرد میرفتیم سونوگرافی سرش میکرد ...

اره اینم در کل خیلی خوبه فقط تو شرایط حساس مثل بارداری ،عروسی و.. از بی تجربگی و بلد نبودن گند میزنه

دقیقا دست پیشو میگیره مثلا میگم باهات قهرم پرو پرو میگ منم قهرم..اره درس میگی مثلا من موقع رفتن سرکا ...

آفرین همین چند تا رفتار دیگه هم اضافه کن بعد اون ناراحت باشی خیلی سختش میشه . من یجورایی پرشورم وقتی اینکارا میکنم خیلی همه میفهمن. 😂😂😂😂😂 واقعا بیمحلی بدترین چیزه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂