2777
2789

اصلا بلد نیست چجوری رفتار کنه یه چیز دلم میخواد میگه باصه ولی نمیره بخره جونش نمیگیره تا مثلا فردا میخره که دیگ دلم نمیخواد

میگم کمرم درد میکنه حالت تهوع دارم اصلا جدی نمیگیره

امروز سرکار خیلییی کمرم درد میکرد مدیرم گفت برو خونه استراحت کن یه دکترم برو زنگ زدم شوهرم گفتم میتونی بیای دنبالم گفت نه مغازه ام منم دیگ نیومدم خونه

غروب اومدم خونه زنگ زدم بهش گفتم چرا نیومدی دنبالم شاید داشتم میمردم گفت نترس تو هیچیت نمیشه😔منم تلفنو قطع کردم ولی بعدشم زنگ نزد حالمو بپرسه حتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین راه اینه برین مشاوره یا ایشون خودشون برن....الان بهترین روزای عمرته نزار هدر بره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه اولته؟

مردها توی بچه اول خیلی بی درکن واقعا متوجه درد شما نمیشن با آرامش و محبت بهش بفهمون که نیازت چیه

نگو خودم دلم فلان چیز رو میخواد بگو بچمون هوس کرده وقتی هم برات خرید حسابی بهش نشون بده که چقدر لذت بردی از خوردنش

برای رفت و آمدت خم اسنپ بگیر وقتی رفتی خونه و همسرت اومد بهش بگو با اسنپ اومدم ولی راننده اصلا شرایط منو نمیفهمید خیلی اذیت شدم 

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

به نظرم حساس شدی خب نمیشه هم مدام غر بزنی بگی خستم حالم بده و ادم کلافه میشه(از شوهرت دفاع نمیکنم کلی میگم ادم‌حوصله نداره مدام غر بشنوه) ... اگه واقعا اذیتی عزیزم بشین تو خونه سر کار نرو استراحت کن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

خودتو اماده کن که این مرد خیالش راحت شده

بچه بیاد دیگه کم محلی و بیتفاوتی تبدیل به  بدرفتاری میشه

همین الان که حرفت میره با نهایت مظلومیت  به پدرشوهرت بگو.پدرشوهرها عروسو دوست دارن.گوش شوهرتو میکشه