2777
2789
عنوان

باردارم..شوهرم خیلی ناراحتم میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 98 پست
عزیزم حق داری ولی تو این دوران ما خانوما حساس ترمیشیم بااین چیزا خودتو ناراحت نکن

اره سریع گریم میگیره میرم تو اتاق کلی گریه میکنم..بعد میترسم برا بچه بد باشه ولی گریم نکنم دق میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا بچه دارین؟ 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
ولش کن مردا همینجورن، من یه شب تا صبح داشتم از اسید معدم که زده بود بالا میمردم که پانشد یه بار بپرس ...

وای ببخشید خیلی خندیدم 🤣🤣🤣🤣🤣 جمله آخر

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت
میفهمم ما زنا توبارداری به توجه و محبت بیشتری نیاز داریم ولی مردا واقعا کم میذارن... 

اصلا نمیفهمه این موضوعو..حتی قبل بارداری بیشتر بهم توجه میکرد😔..از سرکار میام میگم کمرم درد میکنه میخنده میگه بهونه میکنی کارای خونرو نکنی

خودتو اماده کن که این مرد خیالش راحت شده بچه بیاد دیگه کم محلی و بیتفاوتی تبدیل به  بدرفتاری م ...

این پسر بدنخور مشخصه چه پدر به درد نخور تری داره 😑😑

باید خودش رو بزنه به مریضی و به دکتر بگه شوهرش رو بترسونه شاید یه مقدار سر عقل اومد

خودتو اماده کن که این مرد خیالش راحت شده بچه بیاد دیگه کم محلی و بیتفاوتی تبدیل به  بدرفتاری م ...

نه بابا اگه شبیه پدر شوهر من باشه که هیچی میخواد سر به تن عروس نباشه 

اینقدم احترامش داشتم و دارم 

تنها راه اش این قوی باشه و مستقل نیازی به شوهرش نداره میتونه بره دکتر میتونه بره خرید و .. چون خدا روشکر اینقدر حالش خوبه سر کار هم میره 

کار کنسل کنه استراحت کنه و از بارداری لذت ببره و به خودش برسه 

بعد تولد بچه خیلی خسته میشه الان باید استراحت کنه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اصلا نمیفهمه این موضوعو..حتی قبل بارداری بیشتر بهم توجه میکرد😔..از سرکار میام میگم کمرم درد میکنه م ...

پیشنهادم اینه با همسرت بری دکتر تا دکتر مراقبت های لازم رو به همسرت بگه 

بعد هم یه مدت مرخصی بگیر و استراحت کن بگو دکترم گفته خطرناکه 

بیشترم ناز کن 

اره سریع گریم میگیره میرم تو اتاق کلی گریه میکنم..بعد میترسم برا بچه بد باشه ولی گریم نکنم دق میکنم

منم اینطوری بودم بخدا هزار تا فکر با یه بی توجهی شوهرم به سرم میزد و گریه میکردم ولی الان خندم میگیره فقط تو این شرایط به خودت بگو بابا چیزی نیس من حساسم و بزرگش میکنم

بچه اولته؟ مردها توی بچه اول خیلی بی درکن واقعا متوجه درد شما نمیشن با آرامش و محبت بهش بفهمون ک ...

اره بچه اولمه به خاطر اینم اصلا عقلش نمیکشه چجوری رفتار کنه..مسیرم از سرکار تا خونه دوره خارج شهره تا مرخصی میگرفتم و منتظر اسنپ میشدم و..نمیصرفید

عزیزم سر کار میری کارای خونه رم میکنی باردارم هستی ؟

اینقدر خودتو برا این مرد ها اذیت نکن ، فردا روز خدایی نکرده مریض شدی افتادی به هیچ جایی شون نیست 

بگو برات کمکی بیاره یا خودت با حقوق خودت کمکی بگیر 

یا مرخصی بدون حقوق بگیر سر کار نرو 

بخدا لیاقت ندارن اینجوری همه ی خودتو براشون بذاری

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️