2777
2789

سلام

من قصد دارم یه گربه DSH به سرپرستی بگیرم

اما خب می‌دونم نژاد خیلی بازیگوشی‌ان

می‌خوام بیشتر بدونم راجع‌بهشون... تجربه‌تون از نگه‌داری این نژاد چیه؟ هزینه ماهانه شون چقدر هست؟ ویزیت دامپزشکی و واکسن و قرص ضد انگل و...

و اینکه میشه کنترلشون کرد؟ وسایل خونه رو می‌شکنن؟ خیلی اذیت می‌کنن؟

لطفا اگر با نگه‌داری حیوان توی خونه مخالفید یا از گربه‌ها خوشتون نمیاد، کامنت نذارید، سوال من چیز دیگه‌ای هست🙏

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیطونه دیگه  باید بدونی اینو  معمولاً توی دست و پاته

آره می‌دونم. شیطنتشونو دوست دارم اما خب بعضیا خیلی اذیت می‌کنن، وسایل رو میشکنن... اما خب من این نژادو ترجیح میدم😍

سلام

هزینه زیاد ندارن

واکسن و همه چی اون اول نهایتا پنج تومن

غذا خونگی میشه مرغ و هویج و سیب زمینی داد کنار غذای خشک 

بشدت باهوش و شیطونن و متاسفانه امکان داره فرار کنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میدونی dshیعنی چی

دامستیک شور ت هیرد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
هزینه‌ش شامل غذای خشک و تر و خاک مدفوع و واکسیناسیون و بهداشتشه  من خیلی وقت پیش داشتم  ...

اها ممنونم😍

مسئولیت سنگینیه اما دوست دارم تجربه‌ش کنم

سلام هزینه زیاد ندارن واکسن و همه چی اون اول نهایتا پنج تومن غذا خونگی میشه مرغ و هویج و سیب زمین ...

شما داشتید از این نژاد؟

اذیت نمیکنن؟ اینکه مدام در حال خراب کاری باشن و...

جان؟!

میدونی به چه گربه هایی میگن  dsh؟

گربه های خیابونی 

اینا هم کاملااا مث بقیه گربه ها هستن قابل تربیت 

در رابطه با متن تاپیکت که جحورین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂