2777
2789
عنوان

میشه بگید کاربرد بادی چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خواهش میکنم این چه حرفیه❤️ والا باور نمیکنی بگم اونا مستاجر بودن یک سال و نیم التماس کرد ...

سلام خداروشکر خوشحال شدم 😍❤️

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
سلام خداروشکر خوشحال شدم 😍❤️

مرسی عزیزم❤️❤️

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
بادی چه کمکی به پریودی میکنه؟؟؟

یکی از دلایلی که تاپیک زدم همین بود که ببینم کسی اطلاعی دقیق تری داره یا مثلا تجربه ای داره که اون زمان استفاده کرده باشه یانه.

الان به نظرم اومد شاید اگر در اون زمان استفاده کنیم؛چون یکم حالت تنگ بودن داره باعث میشه پد بهداشتی یا لباس زیر موقع راه رفتن و.... تکون نخوره که پس بده و....

ببخشید که تاپیکتون رو خوردم

باید فرض رو بر این بگذارید که استارتر تاپیک اجازه نده یا دوست نداشته باشه تو تاپیک اش چنین کامنت هایی باشه.

یکسری از کاربرها هم عادت کردن برای معذب کردن استارتر اول میگن "با اجازه استارتر" و بعد کاری که دوست دارن رو می کنن.