2777
2789
تیم نخبگان فارغ التحصیل از دانشگاه شیراز آماده ارایه انواع خدمات در زمینه آموزش و مشاوره جهت انجام پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می باشد. خدمات ارایه شده توسط کادر ما بصورت زیر می باشد: مشاوره جهت انتخاب موضوع و نگارش پروپوزال انجام کلیه مراحل پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری انجام سمینار کارشناسی ارشد کلیه رشته ها نگارش مقالات کنفرانس و ژورنال فارسی و انگلیسی آموزش انواع نرام افزارهای تخصصی جهت شبیه سازی پروژه و پایان نامه های دانشجویی آموزش و مشاوره جهت نگارش متن پایان نامه آموزش و مشاوره استخراج مقالات معتبر از پایان نامه لطفا سفارشات خود را به ایمیل sepahi.sutech@gmail.com ارسال نموده و یا مستقیما با شماره 09170536153 تماس حاصل فرمایید. کلمات کلیدی: انجام پروژه و پایان نامه های رشته برق الکترونیک مخابرات ، قدرت ، کنترل ، انجام پروژه و پایان نامه های رشته مکانیک انجام پروژه و پایان نامه های رشته عمران انجام پروژه و پایان نامه های رشته متالوژی انجام پروژه و پایان نامه های رشته مهندسی شیمی انجام پروژه و پایان نامه های رشته صنایع انجام پروژه و پایان نامه های رشته کامپیوتر انجام پروژه و پایان نامه های رشته آی تی انجام پایان نامه رشته ادبیات انجام پایان نامه رشته حقوق انجام پایان نامه رشته معارف انجام پایان نامه رشته اقتصاد انجام پایان نامه رشته حسابداری انجام پایان نامه رشته مدیریت انجام پایان نامه رشته جغرافی انجام پایان نامه رشته تاریخ انجام پایان نامه رشته ریاضی محض انجام پایان نامه رشته ریاضی کاربردی انجام پایان نامه رشته فیزیک انجام پایان نامه رشته شیمی انجام پایان نامه رشته زیست انجام پایان نامه رشته آمار انجام پایان نامه، پروپوزال، موضوع پایان نامه، سمینار، پروژه های درسی و دانشجویی، ترجمه تخصصی ، انجام مقاله و اکسپت مقاله در کوتاه ترین زمان، چاپ مقاله ISI و ISC، تحلیل آماری و شبیه سازی
منظورتون نگارش مقاله جدید هست یا شبیه سازی یه مقاله آماده؟ مطالبی که برای مقالات جدید استفاده میشه قطعا جدید و بدون تکرار هستند. اگه میشه بیزحمت سفارشتون رو واضحتر به آدرس sepahi.sutech@gmail.com ایمیل کنین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پروزه برای کارشناسی ارشد مدیریت رو انجام میدم با تسلط به spss & topsis&ahp
مراقب آدمهای "آرام" زندگیتان باشید، 💠 آنهایی که "گوش" میدهند، دیرتر "غمگین" میشوند، 💠 "سخت عصبانی" میشوند، طولانی "دوستتان" دارند، 💠 کم "عاشق" میشوند، "مهربانی" را بلدند،"حواسشان" به شماست، ... 💠 "درد" را به "جان" میگیرند تا شما را "نرنجانند"،. آنها همانهایی هستند که اگر "دلشان بشکند"! فقط آرام ته نشین میشوند..وبرای همیشه کمرنگ میشوند.
منم پروزه برای کارشناسی ارشد مدیریت رو انجام میدم با تسلط به spss & topsis&ahp
مراقب آدمهای "آرام" زندگیتان باشید، 💠 آنهایی که "گوش" میدهند، دیرتر "غمگین" میشوند، 💠 "سخت عصبانی" میشوند، طولانی "دوستتان" دارند، 💠 کم "عاشق" میشوند، "مهربانی" را بلدند،"حواسشان" به شماست، ... 💠 "درد" را به "جان" میگیرند تا شما را "نرنجانند"،. آنها همانهایی هستند که اگر "دلشان بشکند"! فقط آرام ته نشین میشوند..وبرای همیشه کمرنگ میشوند.
Minikar.comایجاد پروژه جمع سپاری با وب سایت مینی کار در چند مرحله ساده و با کمترین زمان ممکن انجام می شود. بعد از ثبت نام در وب سایت مینی کار شما به قسمت مینی کارهای من رفته و بر روی ایجاد مینی کار کلیک می کنید.
اسکوتر برقی افرا با گارانتی یک ساله http://afrascooter.com/

همراه شریف متقلب واقعی، با اینکه کامنت های منفی راجبشون خوندم متاسفانه پروژه سفارش دادم، در مورد کامنتهای منفی ازشون پرسیدم گفتن مثلا کسی بعد از شش ماه میخواد پروژه اش رو ویرایش کنیم و اون محقق کلا اون موضوع رو فراموش کرده بعد میان کامنت منفی میذارن و همه تقصیر ها رو گردن سفارش دهنده ها مینداختن، کلا در مورد موضوع پایان نامه ام ننوشته بودن، یک موضوع پرت که خودشون آشنایی داشتن رو صد صفحه بسط داده بودن، دقیقا روزی که من باید تحویل میدادم بهم دادن متن پایان نامه رو، من موندم و صد صفحه بی فایده، هر چند بار که برای ویرایش میفرستادم تغییری در موضوع ایجاد نمیکردن و همون متن های بی ربط رو اضافه میکردن، قبل از اینکه پروژه رو بردارن آنلاین هستن و جواب میدن و برای پرداخت فشار میارن، اما بعد از پرداخت پول هر چند روز یبار جواب میدادن، به شدن ناراضی هستم، علاوه بر پول اعصابمم پای این شرکت گذاشتم اونم توی اون روزهای حساس