2777
2789
عنوان

تاحالا شده تو مدرسه احساس تنهایی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 22 پست
واایی یه جماعت رو سر کار گذاشته بودی😂😂💔

اره 😂😂 مدیر ها هم ی مدت ازم میترسیدن 

میدونی از کجا فهمیدن دخترم؟

بعد دو سال ک شایعه پیچید مدیر معلم کل مدرسه فهمیدن ننمو صدا کردن

ننم گفت چاخان میکنه پدرسگ خودم دیدم دختره میخواین بکشم پایین ببینین

😭😭اصن ی حال گوهی دارم یاد اوری نکنین

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلی 

پس برا همینه واقعا حس بدیه من مدرسم تموم شده ولی وقتی رفتم دبیرستان بیشتر دوستای صمیمیم رفتن تجربی و من انسانی بودم تنها بودم تا مدتی ولی باید با بقیه بچها ارتباط بگیری یه گوشه نباشی حداقل یه دوست خوب پیدا کنی تو کلاس ❤

عشق یعنی صدای قلب بابا ❤صدای نفس کشیدن مامان
کاربرررر مورد علاقمی بخدا خیلی باحالی     entp بودن ازت میباره امضا هم نزاری معلومه

نوکرم😀

باحال بودن از خودتونه ک ازم خوشت اومده

۹۹ درصد بدشون میاد😅

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

بودم تو کالج هم همینطور ولی در کل من بین جماعت منفور بودم میدونی که مثلا تو کالج شاگرد اول کلاسمون اسمش پریا غلامحسین زاده بود با دروغ دغل رشوه به همه جا رسید اصلا اینطور نبود که بخونه دهاتی پوچ موذی یک شوهر گهی هم داشت دوست دعوا کنه آبرو ریزی کنه تر بزنه به اعصاب با زن پوچ کودن 🤣🤣🤣🖕🖕🖕درکل آشغال ترین استاد دانشگاه که می شناختم اسمش شریفی بود زنیکه هرزه رشوه گیر آشغال بود به معنای فکت کلمه هرچند کل اجمعین تر زدن مثل این پسر لش عنتر پخمه خنگ کودن تنه لش بی خاصیت عر میزنن لا دروغ دغل حقه بازی پاس میشن به قشر زحمت کش توهین می کنن بی شرف های کودن بی فرهنگ فک می کنن چه گهی عنتر لوس موذی هرزه آشغال دله دزد معتاد توله سگ عر میزنه وق میزنه دری وری میگه 🖕🖕🔥🔥