2777
2789
عنوان

چرا این عکسههه نابود نمیشهه😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ک خوبه عکس منو ببینی..‌🤣

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

این ک عالیه

عکس کارت ملی منو ندیدی😬

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
خوبه شمارشم هست هروقت لازم باشه مامانت میره چاپ میکنن براش😂

حتی اگر شماره اش گم شد، تو نینی سایت هست. من یادداشت میکنم که اگر نیاز شد بیاد بگیره 😂

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
من ی بار از خواب بیدارم کرد مامانم برد ی عکس داغون ازم گرفتم بخدا قسم تا پایان دوره ی راهنمایی رو بی ...

من برای کارت ملیم یه روز صبح شوهرم بیدارم کردگف برایم برای کارت ملیت عکس بگیریم با صورت پف کرده بدون آرایش رفتم عکس گرفتم هر وقت نگاش می‌کنم شوهرمو به فحش می‌بندم....

همههههه جاهم لامصب لازم میشه😭

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩