2777
2789
عنوان

كي تموم ميشه😭😭😖😖😖

1133 بازدید | 40 پست

سلام باردارم٨هفته و٦روز حالم بده حالت تهوع ميگيرم از خونه واشپزخونه وهربويي ك مياد..افسرده ام ديروز رفتم مطب چ خانمايي ك باردار بودن دومي رو چققققدر خوشحال واقعا غِبطه خوردم كاش منم ميتونستم حالمو خوب كنم اما افسرده ام به هيچكس هم نگفتم باردارم ودوست ندارم بگم به كسي😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از سه ماهگی به بعد ویار و حالت تهوع بهتر میشه .تازه اون موقع لذت بارداری رو میفهمی 🤩😁

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
من سر پسرم کل ۹ ماه همینطور بودم

نمیدونم والا خدا مارو لایق نمیدونه قسمت نکرده عزیزم در خد خرف شنیدم منم

پسرکوچک رویایی من         دنیا اگر خودش را بکشد  نمیتواند به عشق من به تو شک کند    تمام بودنت را حس می کنم

ببین دماغت با این دماغگیرای شنا مشکلش حل میشه من خودم موقع دم کشیدن برنج یا غذا درست کردن و غذا خوردن ازش استفاده میکردم،خیلی شرایطم بهتر شد....میمونه افسردگیت که کاش بری پیش مشاوره،از این دوران نهایت لذتو ببر با همه سختیاش قشنگه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘