2777
2789

مثلا وقتی جاریم آشپزی میکنه نامزدم انگار هیچی نخورده یا اولین بارشه همچین چیزی دیده میگ فلانی امروز اینو درست کرد فلانی امروز این کارم کرد

یا یکی از جاریام نامزدش اینجا نیست بهش کفته واسم شارژ بفرست گفت فلانی نتش تموم شده بهم گفته واسم شارژ بفرست

یه بار مامانم ب شوخی گفت این گوشیتو بده ب زن داداشت اولش چیزی نگف بعد گف اینو واقعا بدم ب فلانی 

اصلا از این رفتارش خوشم نمیاد چکار کنم😖

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نامزدت بگو خوشت نمیاد ک همش از زن داداشش تعریف کنه یا خیلی راحت باشن باهم دگ از همین الان ک نامزدی ...

گفتم خوشم نمیاد باهاشون راحت باشی ب من میک باشه ولی هیچی ب هیچی 

از یه طرف جاریام خودشون هم باهاش راحتن ولی من دوست ندارم باهاش راحت باشن

الان ب نظرت بزازم شارژ بگیره یا نه؟

گفتم خوشم نمیاد باهاشون راحت باشی ب من میک باشه ولی هیچی ب هیچی  از یه طرف جاریام خودشون هم با ...

ب نظر من نه نذار همین کارای کوچیک باعث میشه ارزش جاریت پیش نامزدت بیشتر شه از الان جلوشونو نگیری بعدا اصلا نمیتونی منم مث شما بودم انقد گفتم ب شوهرم هی میگف چشم ولی باز زن داداششو میدید از خود بیخود میشد

پس چکار کنم غر نزنم😖

بايد غير مستقيم رايشو بزني 

مثلا از دست پخت جاريت تعريف ميكنه 

بعد كه اومدين خونه ، بگو إسهال شدم ، حالم بده ، غذاش بهم نساخت 

يا مثلا براي جاري شارژ ميگيره ، تحريكش كني كه مخارجش با شوهر خودش بايد باشه 

بايد كم كم از چشم بندازيشون 

دعوا كني ، تَو حسود ميشي ، اًونا خوبه 

و تا اخر هر بدي  كنن ، از چشم تَو ميبينه 

ب نظر من نه نذار همین کارای کوچیک باعث میشه ارزش جاریت پیش نامزدت بیشتر شه از الان جلوشونو نگیری بعد ...

چجوری نزارم

الان چجوری بحث شارژم باز کنم عزیزم؟

چجوری نزارم الان چجوری بحث شارژم باز کنم عزیزم؟

ب شوهرت بگو اذیت میشی بگو اون چ حرفی بود پیش مامانم زدی ک آره گوشیمو بدم فلانی بگو من ک خجالت کشیدم پیش مامانم گفتی گوشیمو بدم ب زنداداشم مگ خودش شوهر نداره تو چرا انقد خوبی میکنی

الانم بگو من دوس ندارم شارژ بزنی بهش بگه شوهرش بزنه براش اگ نمیتونه بگو توام خودتو بزن ب خاب 

بگو جوری رفتار نکن ک منو ناراحت کنی اوتو خوشحال ب فکر خوشحالی و حال خوب من باش ن اون