2777
2789
عنوان

آرزو یه شوهر موند به دلم

163 بازدید | 8 پست

یه دونه کچلشم قسمت ما نشد

یه بار یکی رو پسندیدم که بعدا متوجه شدم رفتارش با من مَچ نیست ولی صورتش انگار تنها چهره ای بود که تو قلبم نشست

حالا الان هیچکس نیست که بتونم دوسش داشته باشم

ای کاش لنگه اون چشما پیدا میشد

واقعا دنیای عجیبیه.  با کسایی آشنا و روبرو میشیم که اصلا قسمتمون نیستن.   کاش یکی مث اون پیدا میشد جایگزین

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

آخ آخ حرف دلمو زدی

واقعا چرا 

چرا باید ۴ سال یکی میومد تو زندگیم با همه بارم فرق داشت جونمو واسش میدادم ولی در نهایت رفت و تنهام گذاشت و همه میگن قسمتت نبوده

نمیدونی چه دردی میکشم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۳. زیاد نیست ولی آخه درد شکست عشقی رو تحمل کردم که سخت بود

همسن منی منم خیلی وقتا عاشق بودم بعد میدیدم نه عشق نبود شایذ برای تو عشق باشه ولی خدا یکیو میزاره سره راحت ک فراموش میکنی من یکیو دوس داشتم براش از همه چیم گذشتم کاراش تموم شد خیانت کرد منم دکمشو زدم ازدواج کردم شوهرم خیلی بهتراز اونه اصلا حتی دلم براش تنگم نمیشه اتفاقا عاشق شوهرمم

۲۳. زیاد نیست ولی آخه درد شکست عشقی رو تحمل کردم که سخت بود

سنت خوبه فعلا جا داری

من بهترین سنمو که میتونستم کلی خواستگار داشته باشم و ازدواج کنم با اون بودم و هیچ جا نمیرفتم حتی بخاطرش با هیچ فامیلی دیگه رفت و آمد نکردم اما حالا تو ۳۰ سالگی موندم تنهای تنها 

سنت خوبه فعلا جا داری من بهترین سنمو که میتونستم کلی خواستگار داشته باشم و ازدواج کنم با اون بودم و ...

چرا رفت

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات