2777
2789

یه مشکلی پیش اومده برای کارای پایان نامم ، باید برم دانشگاه برام درستش کنن، دنبال شماره اون بخش میگردم که تلفنی زنگ بزنم نمیخوام برم دانشگاه اصلا حوصله ندارم😭😭😭 حالا به یه نفر پیام دادم ببینم شمارشونو داره هنوز پیاممو سین نکرده، فردا سه شنبه اس اگه فردا بعد از وقت اداری شمارشو بفرسته میوفته واسه چهارشنبه که زنگ بزنم، اگه چهارشنبه زنگ زدم و جواب ندادن میره تاشنبه که مجبور باشم برم دانشگاه☹وای اصلا حال ندارم تو این گرما و اتوبوس و رفتن اونجا تو جمعیت هی پاسم بدن این اتاق و اون اتاق، بچه ها توجمعیت و کارای اداری استرس میگیرم دلم نمیخواد برم😭

😕

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید