2777
2789
عنوان

کات کردم+ خاطره

1112 بازدید | 28 پست

بلنده و طولانی :) منتظر بمونید کاملشو بخونید 

من مستقل بودم ،از وقتی یادم میاد درست بگم از کلاس دومم ،از ماه دی که هر روز معلممون به یکی از دانش آموزا کادو میداد ،فکر می کردم که نوبت منم قراره بشه ولی نشد ۳۰ امین نفر کلاسمونم جایزه گرفت ومن نگرفتم ،نشستم با خودم دو دوتا چاهارتایی کردم ،گفتم کسی واسم کادو نگرفت؟خودم  به خودم جایزه میدم .با ذوق مداد رنگی استفاده شده ۱۲ رنگه ام رو کادو پیچ کردم ،هی باز میکردم و دوباره کادو میکردم تا بی نقص بشه مثل کادوهای بقیه .فرداش قبل زنگ اول بردم گذاشتم توی دفتر روی میز معلممون ،معلم اورد کلاس و جلوی بقیه بچه ها منم کادومو گرفتم!انقدری ذوق میکردم واسه کادوی استفاده شده ای که خودم کادوش کردم که بعید میدونم بقیه اندازه من خوشحال میشدن

اره اون روز من خودم ،خودمو تکیه گاه کردم و حمایت کردم

ادامشو میگم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

کسایی ک کتاب آن سوی مرگ رو نخوندید پیشنهاد میدم بخونید تا منقلب بشیددد مو ب تنون سیخ میشه اینا حقیقتن ن صرفا ی افسانه و رمان بیخودی و مزخرف ک وقتتونو تلف کنه بینشتونو عوض میکنه و بهمراهش زندگیتون

صوتی این کتاب  موجوده دانلود کنید(مخصوصا صوتیش با شرح استاد امینی خواه، برای تمام کسایی ک ب آخرت ایمان دارند یا ندارند توصیه میکنم

هدیه پروردگاره بی نصیب نشید ازش

با خوندش پرده ها کنار میرن و شما حقایق رو میبینید

خب

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی عمر کمم تویه این دنیا با یه نفر آشنا شدم ،که همه چی بود ،میگفتم ف میگفت فرحزاد ،قد بلندش صدای خوبش ،موهای خوش حالتش ،اخلاق خوبش،ابروهای کمونش ،مرده قصه هام بودش دیگه :)

پا شده بود اومده بود تو زندگیم ،۳ سال باهم بودیم ۳ سال خوب و تکرار نشدنی ،بهش تکیه کردم ،اعتماد کردم،کنار هم شکست خوردیم و بردیم و به هدفامون رسیدیم ،شعارمون بود که حلش میکنیم .

اما دیگه حل نشد ،حتی دیگ ما نشدیم ،قصه ما تموم شدش ..

حالا من بار و بندیلمو ورداشتم که توش کیسه و زنبیل احساساتمه ،همه رو با حوصله جمع کردم ،خاطره هامو میگم ،میدونم که میچرخه دنیا ،میدونم که باید دنبال خود حمایتگر و مستقلم بگردم و تو این هفته پیداش میکنم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

ایده خوبی بود 

فردا به خودم کادو میدم 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

سره دانشگاه من تموم شد ،گفت بری دانشگاه منو فراموش میکنی گفتم‌نمیکنم گفت تضمین کن ،باهم نامزد کنیم منم گفتم نه گفت پس وقتمونو هدر ندیم:)

2810