2777
2789
عنوان

جواب اونایی که میگن آخی باز بچت پسر شد رو چی باید داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 116 پست
اره باید سعی کنم خیلی ریلکس جواب بدم، میدونی چون خودمم دوست داشتم هر دو جنس رو داشته باشم برای همین ...

اره عزیزم من خیلی وقنا میبینم مثلا یکی یه دختر داشته دوباره دختر باردار میشه سرزنشش میکنن یا پشتش حرف میزن که اره فلانی گفت کاش پسر بود این بچم من پسر میخواستم و هزار حرف دیگه ...من میگم اگه پدر و مادر از همون اول جوری برخورد کنن که کسی دخالت نتونه بکنه خوبه ما یکی از اشناهامون دوتا دختر داشت هیچ کس جرات نمیکرد بگه چرا دخترن چون مادر خودش همینو گفت بشدت ناراحت شد از مادرش و گفت خدا دوتا دختر داده بهم هر دو رو میزارم رو چشمم تا اخر عمر شکرگزارشم ،شمام اگه یکی گفت کاش دختر بود اگه گفتی کاش دیگه تموم همه میخان دیگه ارامشت بریزن بهم و نمیزارن از این دوران خوش لذت ببری ،فقط بگو هر چی باشه چه پسر چه دختر، بچه عزیز تر از جونم و خداروشکر میکنم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
اره عزیزم من خیلی وقنا میبینم مثلا یکی یه دختر داشته دوباره دختر باردار میشه سرزنشش میکنن یا پشتش حر ...

چه با آرامش صحبت می‌کنید واقعا آدم آروم میشه، از این به بعد سعی میکنم ریلکس جوابشون بدم و عصبی نشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه با آرامش صحبت می‌کنید واقعا آدم آروم میشه، از این به بعد سعی میکنم ریلکس جوابشون بدم و عصبی نشم

قربونت عزیزدلم ،ان شالله خدا سلامتی و طول عمر به خودت و بچه های عزیزت بده❤🌺🌺

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
من و شوهرم دوست داشتیم دخترم داشته باشیم اما خدا صلاح ندونست و خداروشکر میکنم که سالم هستن ،اما اینک ...

منم دخترمو ک باردار بودم میگفتن ان شالله بعدیت پسر بشه 😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ممنون عزیزم انشالله همیشه تنت سلامت باشه ، نه اصلا نمیگم سومی ، میگم دوتا بچه میخواستم خداوند لطف کر ...

عزیزم. کم داخل همین سایت ندیدم دختری که از مادرش متنفر هست و زنهایی که میگن شوهرمون عاشق مادرش هست.پس از این دوران لذت ببر نگذار کسی خرابش کنه.فرزند خوب و سالم نعمت هست و دختر و پسر فرقی نداره.خدا کنه در تربیت شون موفق باشیم

🌹🌹.