2777
2789
عنوان

جواب اونایی که میگن آخی باز بچت پسر شد رو چی باید داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 116 پست
اره اینو میگم اما دوس دارم ی چیزی بگم دیگه تکرار نکن 

ببین عزیزم نصف بیشتر این حرفا بخاطر حسادت ،دختر داری تحت فشارت میزارن چرا پسر نیست ،پسر میگن چرا دختر نیست ،با این حرفا فقط آرامشت میخوان بگیرن ،بگو دختر و پسر برام فرقی نداره اونی که مهم خواست خداست ،نعمتی که خدا بهم داده تا اخر عمر شکر گزارشم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو شوهرم اتفاقا اونقد خوشحالهه ک برا پسرمو خودش پشتوانه اوردم کلی ام قربون صدقم رفت و کادو داد بزار ...

منم در واقعیت همین بوده. شوهرم عاشق پسره. الان دوتا پسر دارم. وشوهرم‌کلی خوشحال. خودمم  بچه اولی دوست داشتم پسر باشه. الان دختر گوگولی وناز که میبینم دلم غش میره😍😍🥰

پارسا پسرمامان😍

منم شرایط شمارو دارم، طرف بهم میگه ای بابا من دوس داشتم دختر باشه، فک کن بچه منه، اونوقت اون میگه من میخواستم دختر باشه، منم هر کی گفت گفتم اول اینکه پسرم داداش دوس داشت، بعدم خودمم پسر دوس دارم،و دوس داشتم هم جنس باشن، اصلا با بچه دختر نمیتونم رابطه بگیرم، خدا مارو دوست داشت که چیزی که دلمون میخواست شد

مگه پز داره    

فک کنم از فامیلای همون فامیل فضولا باشه🤣🤣

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
جواب اونیکه میگه آخی باز دختر شد رو چی باید داد؟! 😂😂😂 هیچی بگیر به یه ورت عزیزم یکی دو تا دختر دا ...

کاش یاد بگیرن هر حرفی رو نزنن که باعث ناراحتی دیگران بشن

آزار دارن بخدا

بخدا بعضیاش از حسادته. یکی میشناسم عاشق پسر بود. ولی،خدافقط یه بچه بهش داد اونم دختر البته خوشگل.. هنوزم پسر دوسته...ولی به من که میرسه میکه دختر نداری بدونی چقدر خوبه. دختر ماهه ،دختر عشقه.

پارسا پسرمامان😍
منم در واقعیت همین بوده. شوهرم عاشق پسره. الان دوتا پسر دارم. وشوهرم‌کلی خوشحال. خودمم  بچه اول ...

اره بابا بخاطر دل خوش خدتون زندگی کنین اگ چیزی گفتن جوری جوابشون رو بدین ک هم متوجه بشن ک حرفشون خوب نبوده هم پشیمون بشن از دخالت بی جا

اتفاقا همه کسایی ک اولیشون پسره دوس دارن دومی ام پیر باشه . جنسیت بچه مگه آخی داره؟؟؟

من و شوهرم دوست داشتیم دخترم داشته باشیم اما خدا صلاح ندونست و خداروشکر میکنم که سالم هستن ،اما اینکه میان با ترحم میگن آخی اشکالنداره حالا بعدی دختر میشه آدم دلگیر میشه