2777
2789
عنوان

جواب اونایی که میگن آخی باز بچت پسر شد رو چی باید داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 116 پست
یکی اون تاپیک مینالید سه تا دختر داره مادرشوهرش میگه میخوام زن بگیرم برای پسرم یکی شما...بی خیال حرف ...

واقعا نمیدونم بعضیا چرا فقط میخوان حرفی زده باشن تحت هرشرایطی میخوان اذیت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عاخی تو هنوز لال نشدی اشکالی نداره تو سه ماهه آینده میشی

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

سلام مبارک باشه.بگو عزیزم فرزند امتحان خداوندی هست دختر و پسر فرقی نداره مهم این هست خوب تربیت بشه و گرنه هم دختر بد بسیار هست و هم پسر بد.بگو من ۲ تا بچه میخاستم خدا بهم داده.راضیم.(اگه گفتی ان شاءالله سومی دیگه ولت نمی کنند مدام میگن ته دلش جنسیت دیگه میخاد این اتفاق برا اکثر اونایی که یک جنس دارن افتاده).ان شاءالله فرزندات سالم و عاقبت به خیر باشند

🌹🌹.
بگو خیلیا تو حسرت پسرن البته واقعا دختر و پسر فرق نداره سالم باشن

این جمله اولت  طوریه که انگار فرق داره 

پس در نتیجه حرفی نزنیم ک گل بخودی باشه 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

بگو من همجنس دوس داشتم به درد هم بیشتر میخورن 

اگه سومی هم خواستم بیارم باز دوس دارم پسر باشه🤷🏻‍♀️دیگه میبندن گاله رو

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بگو شوهرم گفته باید برام پسر بیاری.

خیلی جواب داغونی بود،جواب طرف رو که نداده هیچ شخصیت خودشم خودش له میکنه!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••