2777
2789
عنوان

قرص ال کارنتین برای اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 22 پست
تو قراره 9ماه توشکمت بچه رونگهداری وسختی روتحمل کنی بعدحاضرنمیشه یکم همکاری کنه توچای رو بازنجفیل دم ...

۲ ساله مدام قرص امپول دیه اینقدر امپول و قرص خورده متنفر شده هر چی بهش میگم مجبوریم میگه نمیخوام مگر از لحاظ غذایی کاری کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ ساله مدام قرص امپول دیه اینقدر امپول و قرص خورده متنفر شده هر چی بهش میگم مجبوریم میگه نمیخوام مگر ...

یه دکتر دیگه برو یبازدیگه برو سونو بده شاید فهمیدن مشکل ازچیه

برادرنداره که ببینی اونا بچه دارشدن یانه؟

۲ ساله مدام قرص امپول دیه اینقدر امپول و قرص خورده متنفر شده هر چی بهش میگم مجبوریم میگه نمیخوام مگر ...

برو عطاری گرده نخل و ژل رویال وخرنوب بگیر تاثیرشون عالیه 

برو عطاری گرده نخل و ژل رویال وخرنوب بگیر تاثیرشون عالیه 

گرفتم گرده نخل سیاه دونه خرنوب دارچین زنجبیل همه رو با عسل قاطی کردم صبح به صبح میخوره اینو دوست داره تا خدا چی بخواد .الان هم روغن زیتون با پیاز و تخم مرغ میدم فقط نمیدونم چرا تغییر نمیکنه

گرفتم گرده نخل سیاه دونه خرنوب دارچین زنجبیل همه رو با عسل قاطی کردم صبح به صبح میخوره اینو دوست دار ...

برومتخصص بگو یه ازمایشی بنویسه که ببینه ریشه ای مشکل ازکجاست اخه تحرک صفر احتمالا بایدواریکوریس  داشته باشه 

گفتم شایدارثی باشه براهمون گفتم برادر داره یانه که ببینی اونابچه دارن ازاون نیست

شوهرت لاغره؟راستی سیگاروقلیان هم تاثیرخیلی بدی دارن

به خدا توکل کن نشد برو ای وی اف کن