2777
2789
عنوان

19توصیه به خانمها: چرا گاهی آقایان از رابطه زناشویی سرد میشوند

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردان زیر برای خانمها سرد کننده و بی ارزش هستند :

۱- مردهایی که با بدن زنها آشنا نیستند .

۲- مردهایی که بیش از حد روی بدن زن خشونت اعمال میکنند .

۳- مردهایی که به هنگام سکس کثیف کاری میکنند . ( قابل توجه کسانیکه در اثر فیلمهای پرنو گرافی تمایل دارند منیشان را بروی بدن زن خالی کنند ، شکلات به بدن زنان بمالند و ادرارشان را روی سینه های زنان خالی کنند و …… هزار جور کثافت کاری دیگه )

۴- مردهایی که بیش از حد خشونت اعمال میکنند .

۵- مردهایی که از بهداشت شخصی پایینی برخوردارند. ( قابل توجه کسانیکه دهانشان همیشه بوی بد میدهد ، ناخنهایشان بلند و زیرشان پر از چرک است ، بدنشان بوی عرق متئفن میدهد ، دستهایشان پینه های زبر و خشن دارد ، پاها و جورابهای بد بو و کثیف دارند ، ریش های پشمالو دارند و …… )

۶- مردهایی که بیش از حد به ظاهر ، قیافه و سرو و وضع زن اهمیت میدهند. ( قابل توجه کسانیکه به اندام زنانشان خیلی توجه میکنند و خود وجود زنانشان را فراموش میکنند )

۷- مردهایی که زن ها را بر اساس ارگاسم ( رسیدن به اوج لذت جنسی ) او طبقه بندی میکنند . ( قابل توجه کسانیکه مدام از همسرشان میپرسند “ارضاء شدی ؟” و بجای اینکه به عشق ورزی در رابطه رو بیاورد ، اشتباها به ارگاسم بدنی زن توجه میکنند و ارگاسم جسمی زن را برای خود موفقیت میدانند و به آن میبالند ! )

۸- مردهایی که زن را مجبور به معاشقه ی …… میکنند . ( قابل توجه کسانیکه خودخواهانه همسرشان را وادار میکنند و اجبار را بر رابطه شان حاکم میکنند ! )

۹- مردهایی که زیاده از حد نگران عملکرد و توان جنسی خود هستند . ( قابل توجه کسانیکه مدام در این خیال اند که زود انزالی دارم ، آلتم کوچیکه ، نمیتونم بیشتر از ۱۰ دقیقه سکس کنم و …….. )

۱۰- مردهایی که با تلویزیون روشن عشق ورزی میکنند ! ( قابل توجه کسانی که دوست دارند مثل بازیگران فیلمهای پرونوگرافی با همسرشان رفتار کنند و به جای سکس کردن با خانمشان در ذهنشان با هنرپیشه فیلم سوپر سکس میکنند ! )

۱۱- مردهایی که هروقت مست یا نئشه هستند نیاز جنسی پیدا میکنند و حتما باید در این اوقات سکس کنند .

۱۲- مردهایی که بلافاصله پس از اتمام سکس و اطفاء شهوت به لحاظ احساسی و عاطفی از زن دور میشوند .

۱۳- مردهایی که وقت کافی صرف تحریک کردن زن شان و پیشنوازش نمیکنند و بلافاصله سراغ عمل دخول میروند .

۱۴- مردهایی که عادات شخصی زشت و چندش آور دارند . ( دست کردن در بینی ، گرفتن ناخنها روی زمین ، آروغ کندن ، باد در کردن ، عطر تند زدن و ……. از جمله عادات چندش آور برای زنان میباشند ! )

۱۵- مردهایی که دوست ندارند به همسر خودشان معاشقه ….. بدهند . ( قابل توجه کسانیکه گفتن کلمه دوستت دارم را برای مردان عار میدونن و مردی را به سختی و بی احساسی میدونند )

۱۶- مردهایی که اشتغال ذهنی وسواس گونه و بیش از حدی به بدن خود دارند ( قابل توجه پروش اندام کاران ) .

۱۷- مردهایی که با دیگران خوش رفتار نیستند . ( قابل توجه کسانیکه مدام تویه کوچه و خیابون و در حال رانندگی به این و اون فوحش میدن و به مردم احترام نمیگذارند )

۱۸- مردهایی که زنشان را دوست ندارند و نسبت به او هیچ احساسی ندارند .
سلام خیلی بحث جالبیه به نظر من همه این چیزها برمیگرده به ذات انسان به نظر من مردی که بخواد اینطوری باشه به زنش خیانت کنه یکسره دنبال تیپ و قیافه و س ک س اندام قد و این چیزها باشه اصلا به کمالات خانمی وقار عفت و همه چیزهای خوبی که یک زن می تونه داشته باشه توجه نکنه همون بهتر که بره دنبال کارش به قول پاکدل که همه این چیزها رو رعایت کرده و باز هم خیانت دیده