بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به خودتون و عادتهای بچه داره. مثلا بعضی بچهها اصلا از صندلی غذای کودک استفاده نمیکنند. اگر ماشین دارید، بهخاطر ایمنی بچه، حتما صندلی ماشین بگیرید. شیردوش هم بهنظر من چیز بیخودیه.
من از یازده روزگی پسرم مجبور شدم برگردم دانشگاه. اوایلش سعی کردم شیر خودم رو بدوشم، برای سه چهار ساعتی که خونه نیستم. ولی واقعا کافی نبود. مجبور شدم کنارش شیر خشک هم بذارم که بچه گرسنه نمونه. شیردوش هم کمک زیادی نکرد.
پس ببینم اگه شیرم زیاد بود بگیرم. چون نمیخوام مدام بغلم باشه.
مک زدن نوزاد برای شیر خیلی موثره. اگر شیردوش استفاده کنی، عملا شیرت بهشدت کم میشه. اگر مشکل بدنی نداری، بهنظرم شیر دادن به نوزاد خودت یکی از لذتبخشترین تجربههاست.
عزیزم ضرروری یا غیر صرروری بودن وسایل برای هرکس متفاوته باید با شرایط خودت ببینی کدوم بهتره داشته باشی مثلا کسی که ماشین داره کالسکه زیاد به کارش نمیاد و در عوص صندلی ماشین به دردش میخوره یکی مثل من پشه بند به کارش نیومد اما دیگیری جایی هست که پشه زیاده استفاده میشه براش پس باید هرچی میخری فکرکار کردشو بکنی
عزیزم ضرروری یا غیر صرروری بودن وسایل برای هرکس متفاوته باید با شرایط خودت ببینی کدوم بهتره داشته با ...
موافقم نیاز هر کسی متفاوته. ولی یه چیزی مثل کالسکه واسه همه ضروریه ربطی به ماشین نداره. آدم همیشه که بچش تو ماشین نیست. بالاخره پیاده میشی باید ببریش اینور اونور. کالسکه هم یه چیزیه که تا ۵ سالگی استفاده میشه.