2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی شما هم ترکی استانبولی میخونی؟

نه زبان ترکی استانبولی رو دوست دارم اما تا الان وقت نشده برم یاد بگیرم 

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
نه زبان ترکی استانبولی رو دوست دارم اما تا الان وقت نشده برم یاد بگیرم 

آهان چون دو تا از این کتابا ترکی استانبولی ان😁

نه واسه یادگیری😈 از ترکیه اوردن برام🥇

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
دوتاش اره وسطیه و سمت چپیه😂

چشام درست نمیبینه🤣

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
آهان چون دو تا از این کتابا ترکی استانبولی ان😁 نه واسه یادگیری😈 از ترکیه اوردن برام🥇

آها انشالله که بخونید 

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
آره دوتاش😍 وسط زرد و وسط بنفش😍😈

جوونم میگم ملت عشق رو هم با زبان ترکیش خوندی؟ روانه منم بخونم با زبان اصلیش 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
جوونم میگم ملت عشق رو هم با زبان ترکیش خوندی؟ روانه منم بخونم با زبان اصلیش 

نه اونو نخوندم..

چجور کتابایی رو دوس داری بگو تو ذهنم واست در نظر بگیرم

نه اونو نخوندم.. چجور کتابایی رو دوس داری بگو تو ذهنم واست در نظر بگیرم

روانشناسی 

😂😂😂نه حق داری من دیده بودم از قبل کتابارو😬

عه😁😂😂

روانشناسی 

وایی چه باحال، پس نکته مشترک داریم..

همین کتاب هایی ک گذاشتمو پیشنهاد میکنم، اما چجور روانشناسی دوس داری؟

Baştan Çıkarma Sanatı 

Güç Sahibi Olmanın 48 Yasası - İKTİDAR

قوانین سرشت انسان