2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلی بدرد نخوررو میخاسی بکنی تو‌پاچم نه؟😂

من راستش منظورتو دقیق متوجه نشدم😁✨

ببین، 48 قدرت اینجا ترجمه خوبی ندارن واسه همین ترکی استانبولی خیلی خوب ترجمه کردن گفتم از ترکیه ی آشنایی بیاره..

هنوز هم مطمئن نیستم ک منظورتو متوجه شدم یا نه اگ میشه واضح تر و کامل تر بگو..

راستی اون کتاب بنفش هم هنر اغواگری هس، راجب دختر پسرا.. 

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
من راستش منظورتو دقیق متوجه نشدم😁✨ ببین، 48 قدرت اینجا ترجمه خوبی ندارن واسه همین ترکی استانبولی خ ...

فک کردم ترجمشو  ک گفتی از ی انتشاراتیه ک خریدی ولی  خوب نیس فک‌کردم کتابشو‌میخای بفروشی بهم ک پرسیدی میخای بخری؟

خب من ک ترکی بلد نیستم کتابی که از ترکیه میارن ب زبون ترکیه یا اونجا انتشارات‌و تألیف فارسیه؟

فک کردم ترجمشو  ک گفتی از ی انتشاراتیه ک خریدی ولی  خوب نیس فک‌کردم کتابشو‌میخای بفروشی به ...

نه چرا باید بفروشم بهت، یا چرا اصلا چیز بدی رو بهت قالب کنم😐 اشتباه متوجه شدی،، نه دیگ از ترکیه میارن ب ترکی استانبولی ترجمه شده دیگ، بدون سانسور هم هس (من فقط گفتم اگ بتونی بخونیش، هم ترجمش درسته هم خوبه..

ب دو تا کتاب ک از ترکیه واسم آوردن 750 دادم🤕✨

خیلیم البته گرون نیستا مثلاً الان ی مانتو هم بخای بگیری حداقل ۵۰۰باید هزینه کنی 

اره دیگ اونم هس.. راستش با اینک ترجمه درستشو گرفتم ولی چون ی بار قبلا فارسیشو خوندم، دیگ ادم ی جوری میشه، مثلا ب خودم میگم، این راه تکراری رو ک سال پیش تموم کردم، قراره دوباره برم و واسه ی کتاب 400 پول دادم؟؟!!

اره دیگ اونم هس.. راستش با اینک ترجمه درستشو گرفتم ولی چون ی بار قبلا فارسیشو خوندم، دیگ ادم ی جوری ...

اره منم فیلم و سریال تکراری نمیتونم ببینم ب جز مانی هیست البته 

ولی خب چون ب ی زبان دیگری بنظرم باید جالب باشه و خوب ک مسلطی ترکی اصالتا؟