این روزا اجاره خودرو خیلی نسبت به گذشته بیشتر شده. افراد واسه کارهای مختلفی مثل بیزینس، سفر، ماشین عروس، قرارهای مهم، سفرهای گروهی و خیلی چیزای دیگه ماشین اجاره میکنن.
یه سری نکته مهم رو از تجربه ای که خودم داشتم میخوام توی این تاپیک بهتون بگم. لطفا هر کسی هم ایده یا نکته ای به ذهنش میرسه بگه تا اگر کسی خواست ماشین اجاره کنه بتونه استفاده کنه.
- اولین مورد اینه که حتما از یه شرکت معتبر ماشین اجاره کنید. من خودم از شرکت اجاره خودرو سعادت رنت ماشین گرفتم و خیلی راضی بودم.
حواستون باشه اصلا از شخص، یا آگهی های سایتا ماشین نگیرید که به دردسر نیفتید.
- مورد بعدی بررسی قیمت هاست. توی سایت های مختلف شرکت ها حتما قیمت هارو مقایسه کنید تا رنج قیمتی دستتون بیاد. البته قیمتی که سایت ها میدن با توجه به مشخصات فنی ماشین، مدل و این موارد ممکنه متغیر باشه.
- یه سری هزینه اضافی و پنهان هم مثل هزینه کارواش، کیلومتر اضافی یا این چیزا هم دارن شرکت ها که باید شفاف توی قرارداد بهتون بگن.
- قرارداد، مبلغ ضمانت یا دیپوزیت اجاره خودرو، مدارکی که لازمه،زمان و شرایط برگشت دادن مبلغ ضمانت هم حتما ازش اطلاعات کامل بگیرید و موارد لازم رو توی قراردادتون چک کنید.
این مواردی که گفتم رو من چک کردم و با کلی تحقیق در نهایت شرکت اجاره خودرو سعادت رنت رو انتخاب کردم که توی شهرای ایران، جزیره کیش، امارات و ترکیه هم شعبه داره. خدماتش هم خیلی متنوعه.
شما هم از تجربه هاتون بگید.