2777
2789

این روزا اجاره خودرو خیلی نسبت به گذشته بیشتر شده. افراد واسه کارهای مختلفی مثل بیزینس، سفر، ماشین عروس، قرارهای مهم، سفرهای گروهی و خیلی چیزای دیگه ماشین اجاره میکنن.
  یه سری نکته مهم رو از تجربه ای که خودم داشتم میخوام توی این تاپیک بهتون بگم. لطفا هر کسی هم ایده یا نکته ای به ذهنش میرسه بگه تا اگر کسی خواست ماشین اجاره کنه بتونه استفاده کنه.

- اولین مورد اینه که حتما از یه شرکت معتبر ماشین اجاره کنید. من خودم از شرکت اجاره خودرو سعادت رنت ماشین گرفتم و خیلی راضی بودم.
  حواستون باشه اصلا از شخص، یا آگهی های سایتا ماشین نگیرید که به دردسر نیفتید.
- مورد بعدی بررسی قیمت هاست. توی سایت های مختلف شرکت ها حتما قیمت هارو مقایسه کنید تا رنج قیمتی دستتون بیاد. البته قیمتی که سایت ها میدن با توجه به مشخصات فنی ماشین، مدل و این موارد ممکنه متغیر باشه.
- یه سری هزینه اضافی و پنهان هم مثل هزینه کارواش، کیلومتر اضافی یا این چیزا هم دارن شرکت ها که باید شفاف توی قرارداد بهتون بگن.

- قرارداد، مبلغ ضمانت یا دیپوزیت اجاره خودرو، مدارکی که لازمه،زمان و شرایط برگشت دادن مبلغ ضمانت هم حتما ازش اطلاعات کامل بگیرید و موارد لازم رو توی قراردادتون چک کنید.
این مواردی که گفتم رو من چک کردم و با کلی تحقیق در نهایت شرکت اجاره خودرو سعادت رنت رو انتخاب کردم که توی شهرای ایران، جزیره کیش، امارات و ترکیه هم شعبه داره. خدماتش هم خیلی متنوعه.  
شما هم از تجربه هاتون بگید.

چه مطلب خوبی بود، اتفاقا من میخوام برم شمال از شیراز، بهم پیشنهاد دادن با هواپیما بیام تهران و ازینج ...

آره اینطوری خیلی خوبه، راه هم کوتاه تر میشه و سفر خیلی بیشتر خوش میگذره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ماه پیش رفته بودم دبی، کرایه تاکسی خیلی گرون بود اونجا، 20 دقیقه تاکسی 120 درهم میشد. ما یه نیسان سانی اجاره کردیم از همین سعادت رنت، روزی 100 درهم تقریبا. خیلی واقعا راضی بودیم. بهتون پیشنهاد میکنم برای سفر دبی حتما ماشین اجاره کنید به جای تاکسی های درون شهریش

من ماه پیش رفته بودم دبی، کرایه تاکسی خیلی گرون بود اونجا، 20 دقیقه تاکسی 120 درهم میشد. ما یه نیسان ...

آره واقعا به صرفه تره، اصلا منطقی نیست تاکسی گرفتن تو دبی. یه ماشین اجاره میکنی، راحت کاراتو باهاش انجام میدی  

سلام من ماشین اجاره کردم خیلی راضی بودم تو استانبول و کیش واقعا ادم الکی پول تاکسی نمیده راحت میری میای بدون اینکه نگران ساعت باشی 

تازه هر ماشینی بخوای میتونی سوار شی ولی فقط مسئولیت داره ها 

سلام من ماشین اجاره کردم خیلی راضی بودم تو استانبول و کیش واقعا ادم الکی پول تاکسی نمیده راحت میری م ...

چه خوب، توی سفر  چه کاری باشه یا تفریجی، اینکه ماشین اجاره کنیم باعث میشه کارامون خیلی زودتر پیش بره، هزینه کمتری بدیم و بیشتر هم خوش بگذره  

سلام من ماشین اجاره کردم خیلی راضی بودم تو استانبول و کیش واقعا ادم الکی پول تاکسی نمیده راحت میری م ...

برای مسئولیت هم باید حواسمون باشه یه شرکت معتبر رو انتخاب کنیم و قرارداد داشته باشیم، بیمه هم داشته باشه ماشینی که اجاره کردیم که عالی میشه