2777
2789
من درکش میکنم استارترو منم همین مشکلات رو دارم،همه میگن بغلی شده واقعا اطلاعات مریمی رو نداشتم اما برای ادمهای سن بالا گفتن این حرفها مسخره ب نظر میاد و قبول نمیکنن ک بغلی نشده فقط مارو ازار میدن باحرفاشون،،،انشالله این دورانم میگذره
متولد ماه مهر،فمینیست،چاوشیست(محسن چاوشی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.ببخشید من کاری پیش اومد رفتم...ولی دوتا نکته را بگم..ببین..اینکه اضطراب جدایی داره..طبیعیه...اینکه بری تو دستشویی بیاد دنبالت طبیعه... اما در خصوص خواب....ممکنه رفلاکس پنهان باشه..مهم نیست بالا نیاره..اما وقتی افقی بشه اسید معده برمی گرده...نمی زاره بخوابه.... .خصوصا بعد 6 ماهگی اگه ادامه پیدا کنه ممکنه آلرژی غذایی باشه...ببرش پیش یه دکتر گوارش صدای دریچه مری اش و گوش بده....اینکه خوابش سبکه ممکنه یکی از علت هاش همین باشه..بچه یه خواب خوب بره..شما هم می تونی چرتی بزنی...یه کاری بکنی... وقتی شما نتونی بخوابی خسته میشی...و درمونده به نظرم با مامانت صحبت کن...یه روز در هفته بیاد پیشت...واسه یک هفته غذا درست کنه....برات پساز داغ آماده...بادمجون...کتلت آماده فریزی کنه.... اما بهت بگم کاملا درکت می کنم...این روزا ابدی نیست..به زودی روزهای خوب می رسه..خصوصا وقتی راه بیافته...
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1