2777
2789
عنوان

پسر یکسال و نیمه ام تا 5 میشماره

208 بازدید | 21 پست

شبتون بخیر عزیزان 

پسر من خیلی باهوشه...یکسال و پنج ماهشه و بلده تا پنج بشماره ،،،، هر کلمه سختی میگیم برای اولین بار فورا تکرارش میکنه مثل اتوبوس،،آبلیمو و... . کلا نسبت به همسن و سالاش حرکات و رفتارش فرق داره و متوجه هوش زیادش میشم...از لحاظ عاطفی هم واقعا متفاوته تا یکم حس کنه ناراحتم سریع میشه نوازشم میکنه و سعی میکنه از اون حالت خارجم کنه و کلی رفتارهای این مدلی دیگه.....اما نمیدونم چطوری استعدادشو کشف کنم؟؟؟ باید چیکار کنم؟ چطور بفهمم استعدادش در چ زمینه ای هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه این کارا طبیعی نیس؟؟؟

پسر من البته ۳ میشماره.البته به زبون بچگونه خودش.کلمه های عینک گوشی گل اسم اطرافیانو میگه.ولی میگم با زبون بچگونه خودش.

مثلا بهش میگیم چیشد؟؟؟میگه هیچی.۱۵ ماهشه

دختر دو ساله منم حدود ده تا شعر حفظه‌ اکثریت کاراشو خودش سریع یاد میگیره و انجام میده خیلی از جاهایی ک میریم برای سری بعدک ازش رد میشیم قشنگ میشناسه و آدرسا رو زود یاد میگیره تا عدد ۱۴ میشمره راحت. اما منم نمیدونم چطور استعدادیابیش کنم ک ب بچگی کردنش آسیبی نرسه

مگه این کارا طبیعی نیس؟؟؟ پسر من البته ۳ میشماره.البته به زبون بچگونه خودش.کلمه های عینک گوشی گل اس ...

نه خب من بچه های همسن پسرم خیلی دیدم که حتی نمیتونن درست صحبت کنن یا حرکاتشون شبیه به ۷_۸ ماهگی پسرمه...پسر من خیلی کلمات زیادی میگه یا مثلا میگه آب بده آش بده اینا جز جمله محسوب میشه..پسر شما هم نشان از هوش زیادشه بنظرم پیگیرش باشین استعدادشو کشف کنید

دختر من یک سالشه تا ۴ میشماره هر وقت میخوام شیرخشک بریزم براش میشمارم اونم باهام تکرار میکنه

بچه به تکرار هست دختر منم چون خواهرش مرتب می‌شمرد اون میگفت حتی انگلیسی هم با زبون بچگی خودش تا ۱۰میشمرد

2810