2777
2789
عنوان

من چی کار کنم با پدر شوهرم و مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 99 پست
دقیفا  اونا اهل حرف و تعریف  خب من نیستم  خصوصا اگه زود به زود ببینم طرفو  چی بگ ...

وااااای دقیقا من. حالا اینکه خونواده همسر من زیاد اهل صحبت نیستن یا صحبتای خاص خودشونو دارن ولی دلشون میخاد بیشتر رفت و آمد کنیم. اخه بشینیم کنار هم که چی بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باز نکن درو،ای بابا چه بی ملاحظه

میشه یکی بیاد خونه آدم بعد در و باز نکنی روش؟؟واقعا روتون میشه؟ فکر کنه پدر مادر خودشن تاپیک قبلی گفت ۵روز ی بار میان الان گفت ۲.۳روز ی بار بعد در حد ی ساعت دو ساعت میشینن ب این نمیگن درونگرا ب این میگن بد مهمان بودن منم درونگرام ولی عاشق مهمانم حتی دشمنمم باشه حتی همون خانواده شوهرمم باشن ک زندگیم و زهر کردن با جون و دل در و باز میکنم حتی اگه هرروز بیان چون بابام همیشه می‌گه مهمان برکت خونست حتی اگه هرروز بیان حق ندارین ی بار اخم ب رو بیارین دعوامون میکرد اگه می‌گفتیم چرا فلانی همش میاد اینجا میگفت خدا بدش میاد مهمان خیلی خوبه اگه همین خانواده ها نیان مهمان نیاد خونه آدم پس زندگی ب چ درد میخوره 

منم درون گرام،الان ده ساله ازدواج کردم خونم دور از خانواده شوهر بوده،ولی امسال قراره بریم تو یه ساخت ...

هرجوری میخای باشی از همون اول باش. مثلا اگه دوست داری هفته ای یبار بری خونشون ازهمون اول هفته ای یبار برو. نگو بزار اولاش زیاد برم بعدش توش میمونی. اشتباهی که من کردم . 

عزیزم تاپیکای قبلتو مطالعه کن گفتی ۵ روز ی یه بار یه ساعت میان دست خالی هم نمیان اهل دخالتم‌نیستن.&n ...

چه عادتی شده میرید تاپیک قبل میخونید  الان شده دوسه روز یه بار  

ای بابا 

اون مال قبل بود 

وااااای دقیقا من. حالا اینکه خونواده همسر من زیاد اهل صحبت نیستن یا صحبتای خاص خودشونو دارن ولی دلشو ...

ما کلا شخصیتامون و طرز فکرامون زمین تا آسمون فرق داره من واقعا میمونم چی بگم واقعا حرفی ندارم بزنم باهاشون همیشه سعی میکنم یه حرف مشترک پیدا کنم 🥲

چه عادتی شده میرید تاپیک قبل میخونید  الان شده دوسه روز یه بار   ای بابا  اون مال ق ...

اوکی شما درست میگید ...ولی خدا را شکر تاپیکای قبل خود به خود پاک نمیشن که هر کس هر روز دلش خواست تاپیک بزنه ....

میشه یکی بیاد خونه آدم بعد در و باز نکنی روش؟؟واقعا روتون میشه؟ فکر کنه پدر مادر خودشن تاپیک قبلی گف ...

بد مهمان بودن شخصیت جدیده؟😜ولی خدایی درونگرا بودن یعنی کسی کاری به کارت نداشته باشه بنظرم. 

حالا مدرشوهرو مادرشوهر ایشون شاید فکرمیکنن اگه زیاد نیان زشته.

پدر شوهرم ادم وسواسی که به همه چی گیر میده  نیاد هی دخالت میکنه و توصیه میکنه  انگار ما تا ...

بابای منم تقریبا اینجوریه شخصیت کنترل گری داره مجرد که بودم دیوونم کرده بود الان که ازدواج کردم به زور جلو خودشو میگیره ولی بازم یجاهایی نمیتونه و دخالت میکنه کاریش نمیشه کرد یه عمر اینطوری زندگی کردن فقط تایید کن بگو چشم بله بعد کار خودتو بکن یه گوشت در باشه یکیش دروازه، حساس نشو