2777
2789
عنوان

سه ماهه زایمان کردم دیگه نمیدونم چطوری رفتار کنم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 66 پست
یعنی چی؟,چرا تا یه مرد نفهم بازی در میاره زن باید عوض شده.طفلک سه ماهه زایمان کرده.بچه ی اون عنتر رو ...

نگفتم لاغر کنه .مرداد زود راضی میشن یه ادکلن خوب یه لباس خواب خوب که ترک ها رو بپوشونه .یه دوش قبل رابطه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
خیلی نامردن مردا اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری بشه

قبل بارداری خیلی اندامم خوب بود همه حسرت قیافه منو میخوردن حالا باردارم دست خودمم نیس هی چاق میشم شکمم ترک بر داشته خودمم نارحتم بخدا میدونم دیگه مثله سابق نمیشم اونم هی میگه چاق شدی بهم بر میخوره 

اقاخودش خیلی لاغره یه بارم نشده  من به روش بیارم میگم غرور داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتم لاغر کنه .مرداد زود راضی میشن یه ادکلن خوب یه لباس خواب خوب که ترک ها رو بپوشونه .یه دوش قبل ر ...

خب بدبخت داره میگه دیگه نمی‌دونم چی کار کنم. همه کار می‌کنه. داره میگه از ترک شکمم و شیر بدش میاد. مریضه مردک

خب بدبخت داره میگه دیگه نمی‌دونم چی کار کنم. همه کار می‌کنه. داره میگه از ترک شکمم و شیر بدش میاد. م ...

باور کن مردها با ما فرق می کنن قضاوت نمی کنم اما تمیزی جذابه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
مادر شدنم چ دردسرایی داره والا یکی میخواد تماما از خودش بگذره  اونایی ک حساسن باید چ کنن!

چون کم کم جلو میری...خدا بهت صبر و طاقت و عشق میده...منی که بدنمو هیچوقت اذیت نمیکردم حتی برا یه امپول زدن..منی که خوابم خیلی برام مهم بود..از همه اینا گذشتم...حاضر شدم طبیعی زایمان کنم..حاضر بودم هفته ای یکبار امپول ضدسقط بزنم تو بارداری..بعد زایمانم قید خوابو زدم...با عشق خستگی ناپذیر بودم

زندگیتون پر از عشق