2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


😋طرز تهیه لازانیا معرکه 😋 برای یک ظرف پیرکس مستطیل مواد لازم گوشت چرخکرده پیاز سه عدد بزرگ ریز شده فلفل دلمه دو عدد بزرگ ریز شده قارچ تازه ورقه شده نیم کیلو پنیر پیتزا به میزان لازم لازانیا ٩ ورق ( لازانیا تک) رب گوجه فرنگی( به میزان لازم )(رب گلنوش) فلفل سیاه زردچوبه نمک ادویه کاری آویشن سماق به میزان لازم کره اندازه یک قوطی کبریت إرد دو قاشق غذاخوری شیر یک لیوان طرز تهیه ١)مواد گوشتی پیاز رو ریز کنید سرخ کنید نمک و زردچوبه بزنید گوشت چرخکرده رو اضافه کرده خوب تفت بدید در همین حین تو یه قابلمه بزرگ اب رو جوش بیارید نمک و روغن اضافه کنید ٢)ورق های لازانیا رو داخل ابجوش بریزید اجاره بدید بپزه و نرم بشه ( تا حدی که سفت نباشه له هم نشه . اگه حین پخت یکم پاره شد یکی دو تاش نگران نباشید اشکال نداره) به مخلوط پیاز داغ و گوشت چرخکرده رب اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم یه بسته ادویه داخل بسته لازانیا تک هست اون رو در این مرحله اضافه میکنیم حالا فلفل سیاه ادویه کاری و اندازه یک قاشق چایخوری سماق ( مخلوط سماق و گلپر هم عالیه) بعد فلفل دلمه های ریز شده رو اضافه میکنیم بعد که یکم تفت خورد قارچ رو اضافه میکنیم شعله رو یکم زیاد میکنیم تا قارچ ها اب نندازه فلفل دلمه و قارچ نباید تو این مرحله کامل پخته بشن باید نیم پز باشه بعد که قارچ ها یکم پخته شد خاموشش میکنیم این مواد در این زمان اصلا نباید اب انداخته باشه وگرنه لازانیا ابکی میشه ورق های لازانیا رو ابکش کنید روش اب سرد بگیردید بعد ورق ها رو یکی یکی از ابکش بردارید و تو سینی بچینید ٣)سس سفید(بشامل) بعد کره رو تو یه تابه گود و کوچیک اب کنید دو قاشف ارد بریزید یکم نمک یکم فلفل سیاه مخلوط کنید حالا شیر رو اضافه کنید و دیگه مدام هم بزنید با شعله ملایم کم کم قوام میاد و سفت میشه تا جایی رو حرارت بمونه که قوامش مثل ماست خامه ای باشه بعد از سرد شدن خودش یکم بیشتر سفت میشه خب حالا که موادتون اماده شد یه ظرف مستطیل مخصوص فر انتخاب کنید اول سه ورق لازانیا کف ظرف بزارید کنار هم بعد با قاشق سس سفید رو یکم روش بمالید بعد نصف مواد گوشتی رو اضافه کنید بعد با قاشق صاف کنید یکم اویشن روش بپاشید بعد یکم پنیر پیتزا بعد درباره سه ورق لا زانیا روی مواد بزارید دوباره سس سفید بمالید بقیه مواد گوشتی رو بریزید و اویشن بپاشید و روش پنیر پیتزا دوباره سه ورق لا زانیا روش بچینید دوباره سس سفید رو بمالید رو ورق ها و در نهایت پنیر پیتزا فراون رو رو همه جاش پخش کنید که کلا سطح کار رو بپوشونه بعد یکم اویشن بپاشید فلفل دلمه ریز شده و گوجه ریز شده یکم رو سطحش بپاشید فر رو از قبل رو ١٨٠ درجه گرم کنید ( من تو تستر درست کردم با همین دما) بعد ظرف لا زانیا رو داخل تستریا فر میزاریم حرارت هم از پایین باید باشه ده دیقه إخر حرارت از بالا باشه تا پنیر روش برشته بشه نکات مهم ١)برای اینکه موقع برش زدن از هم متلاشی نشه حتما از رولت اشپزخونه یا چاقو استفاده کنید و حتما بزارید یکم خنک بشه بعد برش بزنید ٢)برای برداشتن تکه های لازانیا کف گیر رو تهش بزارید و بعد به بشقاب منتقل کنید ٣)حتما پیاز و فلفل دلمه رو خیلی ریز خرد کنید ٤)موقع پخت مواد گوشتی اصلا نزارید فلفل دلمه و قارچ کلا پخته بشه چون داخل فر هم میخواد بره دیگه خیلی له میشه ٥)حتما از پنیر پیتزا فله ای بازمارک مطهراستفاده کنید موقع خرید دقت کنید پنیر پیتزا ها بهم نچسبیده باشه و کاملا رشته هاش از هم جدا جدا باشه این نشونه تازگیشه ٦)همه لازانیا ها رو امتحان کردم خوشمزه ترینش لازانیا تک هستش هم سادش خوبه هم شیار دارش ضمنا داخل بسته اش یه ادویه مخصوص داره که این ادویه رو بعد از زدن رب به مواد گوشتی اضافه کنید بقیه مارک ها این ادویه رو نداره بجاش یه بسته اویشن گذاشتن توش ٧)سعی کنید تو غذا از کمترین روغن استفاده کنید چون این غذا به خاطر پنیر پیتزا و کره به اندازه کافی چرب هست ولی اینم بگم این غذا با روغن جامد خوشمزه تره با روغن مایع زیاد جالب نمیشه ( حالا میل خودتونه) ٨)من واسه مهمونیام که دو تا ازین ظرف ها لازانیا درست میکنم این مراحل رو دوبار تکرار میکنم یعنی همه این مراحل که واسه یه ظرف لازانیا گفتم رو درباره از اول واسه ظرف دوم تکرار میکنم چون مواد گوشتی تو یه ماهی تابه اگه بخواد دو برابر بشه قطعا اب میندازه و کیفیتش میاد پایین یکم دردسر داره ولی نتیجه کار عالیه ٩)همه رب ها رو امتحان کردم خوشمزه ترین و خوشرنگ ترین رب رب گلنوش هستش( باز انتخاب با خودتونه) موفق و پیروز باشید نوش جونتووووووون
پیج آشپزی من 
با سس سفیدی ک رقیقه شیرش بیشتره و با سس گوشتی ک کمی ابدار باشه محاله خشک بشه تازه من نمیجوشونمم ورقه ها رو فقط همینجوری میذارم تو اب یکم خیس بخورن،ولی با شیر و سس سفید کاااملا نرم میشن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز