سلام به همگی . بیاین به خودمون برسیم من خودم ورزش میکنم ماسک میزارم تغذیه صحیح دارم خیلییییییییییی حس خوبی بهم میده بیاین در کنار هم این کارا رو بکنیم حس زن بودن و زیبا بودن به ادم میده نگین وای چه حوصله ای. وای مگه بیکاری وای وقت ندارم وای بچم نمیزاره وای کار دارم واقعا با برنامه ریزی میشه من خودم برنامه دارم حالا اولش از کم شروع کنید بعد هر بار یه کار خوبی و به برنامتون اضافه کنید پنج صفحه اول خلاصه کامل از تاپیک هست خلاصه تاپیکککککککککککککککککککک: ------------------------------------------------------------ ماسک ها حنا و ماست برای سفیدی و شفافیت پوست و جوش و لک کف دریا و ماست برای جوش و لک (ا کثر مردم فکر میکنند چون نامش کف دریا است تشکیل شده در کف دریا بوده در صورتی که یک موجود زنده است . کف دریا غضروف پشت یه نرم تنی است که مخصوص آب های شور هستند که وقتی این نرم تن میمیرد و بدنش توسط ماهیها خورده میشود این غضروف قابل خوردن توسط ماهی ها نبوهد و چون سبک است به روی آب میادد و توسط موج دریا به ساحل آورده میشود که توسط مردم محلی جنوب جمع شده و به قیمت خیلی کمی به پرنده فروش ها داده میشود یا توسط ماهی گیران شکار شده و گوشت آن را میفروشند . ) نشاسته و ماست سفت شدن پوستپ واسه منافذ صورت ماسک گوجه و اب لیمو منافذ پوست: یه قاشوق چای خوری از هر کدوم ، عسل و آبلیمو و روغن زیتون و یکم شکر روقاطی میکنی صورتو آروم ماساژ میدی بعد با آب سرد میشوری به راه دیگه هم کیوی هست : کیوی رو توشو تو میکسر بریز بعد رو پوستت 20 دقیقه بذار دوستان ماسک ها مثل همین حنا قرار نیست به همه بسازه خودتون امتحان کنید ببینید کدوم بهتون بیشتر میسازه مثلا من خودم حنا اصلا بهم نمیسازه پوستمو تیره میکنه هرشب روغن جوانه گندم و هسته انار اصل دارم رو با یه کم عسل قاطی میکنم نیم ساعتم میزارم رو پوستم بعدش با اب سرد میشورم و میخوابم صبح پوستم عالیه ماسک سفیده تخم مرغ برای سفت شدن صورت و پوست ماسک پودر جوانه گندم و ماست لایه برداری پودر جوانه گندم و ماست میزدم به صورتم حسابی سفید میکنه محشر برای بستن منافذ پوست بخور بابونه و خاک رس و ماساژ با یخ موثره آخرین راه هم برای منافذ پوست لیزر درمانیه به یه دکتر پوست هم مراجعه کنین خوبه وقتی پوست من بیش از حد چرب میشه کمی منافذ پیشانی ام باز میشه با زدن تونر و ماساژ با یخ خوب میشه ماساژ با یخ برای جوش های زیر پوستی هم خوبه من جدیدا ماسک توت فرنگی میزارم خیلی خوبه سفیده تخم مرغ واسه صورت عالیه...من یه کتابی خوندم در مورد ماسک های طبیعی صورت بود...ولی در اخر خیلی خیلی زیاد به ماسک سفیده تخم مرغ اشاره کرده بوده.به این صورت که سفیده تخم مرغ رو با پنبه به صورت بمالید و بعد 20دقیقه با اب ولرم بشویید... من سفیده تخم مرغ که به صورتم میزدم روش دستمال کاغذی میذاشتم و خشک که می شد از پوستم جدا می کردم برای پاک سازی و شفافیت پوستم فوق العاده بود تخم مرغ زدم بعدم با یخ ماساژ دادم احساس میکنم یکم پدستم شفاف شده ماسکهای گیاهی(قراره سفیده تخم مرغم اضافه کنم )ماسک خنا+جوانه گندم+نشاسته و ماست+خیار من پوستم چندتا جای جوش داشت چندتا لک کوچیک با تحقیق به این نتیجه رسیدم هر روز عصاره شیرین بیان بخورم هم جای جوشا رفت بعد از یک ماه مصرف مداوم هم پوستم روشن و یک دست شده.در ضمن حدیث داریم شیرین بیان معده رو دباغی میکنه هر مشکلی داشته باشه معده با مصرف مداوم شبرین بیان درست میشه و اینکه برای جلوگیری از موخره هم عالیه. روغن زیتون روشب آگه بزنی بری زیر آفتاب پوست روسیاه میکنه ولی من شب ها میزنم و میخوابم پوستم روتیره نکرده یک ماسک برای صورتهای جوشی یک پزشک طب سنتی دستورش رو بهم داد و موادش رو از عطاری گرفتم کافور + ماست + ابلیمو تازه گاهی حنا و سدر هم خودم به دستورش اضافه می کنم حس خنکی خاصی داره و بوی کافور برام جالب بود اولین بار کافور کمی دانه درشته و زمانی که رو صورت میزنم و 15 دقیق بعد می شورم مثل اسکراب می مونه یکی از فامیلامون به شدت سفید هست و رو صورت یه نقطه کوچیک هم نمیتونی پیدا کنی.امروز تاپیک شما باعث شد با پررویی تمام بهش زنگ زدم و پرسیدم چیکار کردی واسه صورتت اونم گفت هر روز شیر+عسل میزنه به صورتش.اگه عسل نداشتن هم فقط شیر میزنه. ماسک فورى قبل مهمونى 😉💃🏻 🌟🌟شفاف کننده و لایه بردار پوست 🌟🌟 این ماسک تنها از دو ماده ى اساسى بسیار ساده قابل تهیه است. 🌟بهترین زمان مصرف این ماسک صبح زود است چرا که قهوه ى موجود در آن نیز باعث افزایش انرژى و شادابى نیز میشود. هم چنین کافئین موجود در قهوه میتواند باعث جوانسازى پوست شود. 🌿☕️براى درست کردن این ماسک لازم است قهوه سابیده را با چند قطره آب ولرم مخلوط کنید. سپس به قهوه روغن زیتون اضافه کنید تا ترکیب یکدستى به دست آورید. 🌟قبل از استفاده از ماسک پوست خود رابشویید و ماسک را بعد از بیست دقیقه از روى پوست پاک کنید. براى اثر بخشى بهتر بعد از پاکسازى میتوانید از کرم مرطوب کننده فاقد چربى استفاده کنید. 🙋🏼 برای لکه هات هم شیرین بیانو بخور هم مثل اون کاری که من امروز تو بالاتر گفتم اون کارو بکن. شیرین بیانو با اب خیلی کم دم کن انقد ابش کم باشه که هم شیرین بیانا اب بشن هم غلیظ بشه توش عسل بزن بعد با پنبه بزن به صورتت.هر روز این کارو بکن.انقد شیرین بیان تو از بین بردنه لک موثره که کرمشم میفروشن.ولی خب کرمش شیرین بیان خالص نیس که من یه لیست از کارایی که انتخاب کردم واسه پوستم انجام بدم میذارم ببین کدومو دوس داری پوست💆 ماست و نشاسته ماست و جوانه گندم آبلیمو تازه عرق کاسنی ناشتا خاکشیر ناشتا بخور بابونه بخورگلاب ویتامین E آلوئهورا شیر و عسل ماساژ با یخ شیرین بیان و عسل با خودم فکر کردم این لایه های مرده رو پوستمو چطوری بردارم راجع به پاکسازیای اررایشگاهها خوندم یه چاقوی لبه پهن توجه کنید، لبه پهن و کند برداشتم رفتم حموم مامانم وحشت کرده بود 😂😂😂😂 بعد که پوستم حسابی بخار حموم بهش خورد صابون لایه بردارمو زدم یه لایه صابون مالیدم به صورتم بعد اون چاقوی میوه خوری کند رو خیییلیی ظریف و از پایین به بالا کشیدم رو پوستم تمااام سلول های مرده برداشته شدن ولی خانوما مواظب باشین پوستتونو نبرین چاقوی من خییلیی کند و مناسبه ها مثل کار ژیلتو میکنه اما مو ها رو نمیبره فقط سلول های مرده رو برای پوست های خشک: نشاسته و کمی ماست رو قاطی کنید بزنید رو پوستتون محشر میکنه براقققق و رنگ باز شدههه نشاسته آسیاب شده باشه لطفا من پوستم معمولیه ازاین ماسک میزنم تا چندروز پوستم نرمه نرمه برای پوستهای چرب: آب لیموی تازه+ نشاسته غلظتش بستگی به خودتون داره فقط جوریکه رو پوستتون بمونع یه ذره میسوزونه ولی محشر میکنه باید بزارید تا خشک بشه جفت ماسک ها اینا ماسکای ساعتی هستن ینی میخواید برید مهمونی قرار با جاری دارید بزنید تا چند ساعت پوستتون سفت میمونه من دو ساله راضیم ازش شدید حالا ماسک معجزه فقط لطفا هرکی میخواد استفاده کنه قبلش برام توضیح بده که یوقت اشتباه استفاده نکنه ماسک معجزه: یک عدد طالبی رو بردارید از وسط نصف کنید اون تخمه شو بردارید همراه بااون مواد لزجش ینی فقط تخمه رو دونه دونه جدا نکنید کل اون مغز طالبیو بردارید بندازید تو آبکش زیرش یه کاسه بگذارید اون تخمه رو هی بچلونید تا اون ماده و آبش بریزه تو کاسه انگار جداسازی آب چسبیده به تخم اس رو صورتتون بزنید تا خشک بشه یه ذره میسوزه فقط بعد بشورید رو صورت من بیشتر از مامانمینا جواب داد چون شوهرم همش رو صورتم میماله که جذب پوستم بشه منکه میخوام هرروز بزنم تا طالبی هست کیفشو کنی پودر جو +عسل+ آب مقطر براى پودر جو, جو پرک رو آسیاب کن سفیده تخم مرغ و آب لیمو تازه و پودر شیرین بیانو باهم زن بزن قبل از مهمونی بزار رو پوستت عالی میشه،خیار درشت رنده شده هم خیلی عالیه آب رسانی و روشن میکنه،ماسک عسل و آب لیمو روشن میکنه پوست رو و پوره ی انبه هم پوست رو لیفت میکنه،این چندتا ماسک که نوشتمو خودم استفاده کردم و راضی بودم ولی بهترینش از نظرمن ماسک اولی بود که واستون نوشتم اول اینکه واسه اینکه هیچوقت حتی یدونه جوشم نزنی صابون نو باکتری بزن بعدش با حوله به هیچ وجه خشک نکن با دستمال خیلی ملایم صورتتو خشک کن بعد کرم مرطوب کتنده الوئه ورا که اصلا چربی نداره رو بزن ک صورتت طراوتشو حفظ کنه . هفته ای دوبار هربار یه رب من یه ماسک دارم ک خودم درست میکنم اونو میذارم ک ضد جوش و پیری و لک و اکنه و افتادکیه . بعدشم اینمه هربار صورتمو میشورم اول با اب گرم بعد با اب یخ میشورم ک منافذ پوستم باز نشه . ماهی دوبارم هربار حوصلم بکشه یخ گلاب و به صورتم ماساژ میدم شفاف میکنه . بعضی شبا ک بخاطر درس خوندن یا شب بیدار موندن دور چشم یکم رنگش عوض بشه سریع چای کیسه ای چای سبز میذارم یهپرب میمونه عالیه . کرم ارایشیمم خیلی سبکه و تابستونا چون از کرم ارایشی استفاده نمیکنم اونو میزنم واسه من ک لک نمیکنه صورتمو . فقط از کرم ضد افتاب متنفرم من اول بخور می دمپوستم رو معمولا ساده بعد اسکراب می کنم تا تمیز بشه پوست بعدم ماسکای خانگی درست می کنم ..برای آبرسانی خیار رنده شده و عسل...برای چروک ماسک شیر و یا سفیده تخم مرغ برای پف و سیاهی دور چشم آب سیب زمینی ..شادابی ماسک هلو و..آخرشم با گلاب پاک می کنم...بعدش سعی می کنم یه ساعتی هم بخوابم ..بیدار شدم پوستم عین پوست بچه دو ساله می شه برای لیفت پوست صورت زرده تخم مرغ و اب خیار رو با هم قاطی کنین به عنوان ماسک بزارین رو پوست جوپرک 1پیمانه اب نصف استکان نعنا خشک 1قاشق ابلیمو ا قاشق شکر 1قاشق نمک 1 قاشق بذار روی شعله جو که له شد و پخت وردار بذار یخچال خنک شد با ابش صورتتو بشور مادشو بذار رو پوستت من ارایشمو هم با این میشورم گه گاهی لایه بردار طبیعیه ماسک خیار وبرنج خییلی خوبه برای شفافیت پوست .پوست خیار رو بکنید بگذارید روی برنج تا چند روز خودش خشک بشه بعد پوست خیارای خشک شده رو آسیاب کنید با ماست بزنید صورتتون ساخت تونر خانگی: نصف لیوان گلاب و نصف لیوان لیموترش تازه با یه قاشق چایخوری روغن زیتون قاطی کن..همه رو با هم خوب قاطی کن بریز تو یه شیشه در دار بزار تو یخچال .. صبح ها از خواب که پا میشی با پنبه صورتت رو باهاش تمیز کن شب ها هم استفاده کن..اگه از صابون یا چیز دیگه ای هم استفاده کردی بعد از شستن با این تونر تمیز کن ماسک نارنج و گلاب : ماسک آب نارنج و گلاب”ماسک ترمیم منافذ پوست” یکی از قدیمی ترین روشهای بستن منافذ پوست است. ماسک جوانه گندم: این ماسک نه تنها تاثیر مثبت در رفع منافذ باز پوست داشته بلکه در روشن و شفاف کردن پوست صورت موثر است . برای تهیه این ماسک نیاز به جوانه گندم یا همان گندم جوانه زده که پس از خشک کردن آن را به صورت پودر در بسیاری عطاری ها ارائه می کنند دارید، ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم را با کمی شیر مخلوط کرده ابتدا پوست را با استفاده از لیف و صابون شستشو و مخلوط بدست آمده را روی پوست بصورت حرکت چرخشی ماساژ داده وس از گذشت زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با آب ولرم بشویید. ماسک جو دو سر : ماسک جو دوسر برای لایه برداری ملایم پوست ، از بین بردن جوشهای سر سیاه ، بستن منافذ باز پوست و برای کنترل چربی اضافی پوست به کار برده می شود، البته باید به این نکته نیز اشاره کنم که برای پوست های حساس نیز تاثیر دارد. برای تهیه ماسک جو دوسر به پنج قاشق عسل ، پودر جو دوسر دو قاشق غذاخوری ، شیر دو قاشق غذاخوری نیاز دارید ، مواد را باهم مخلوط و به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری کنید ، بهتر است ابتدا پوست را شستشو کرد و بخور داد و سپس از این ماسک به صورت حرکت دایره ای ماساژ داد و پس از گذشت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بعد با آب سرد شستشو کرد. تکرار یک یا دو بار در هفته به صورت منظم. جوش شیرین :جوش شیرین را به عنوان یک عامل لایه بردار ملایم برای از بین چربی اضافی پوست و همچنین پاکسازی محل هایی از منافذ باز پوست که درون آنها گرد و خاک و مواد چرب با هم مخلوط و باعث بسته شدن روزنه های پوست شده اند به کار می بریم، این ماده همچنین در تنظیم ph تعادل حالت قلیایی و اسیدی پوست کمک شایانی می کند، یک چایخوری جوش شیرین را به همراه کمی آب مخلوط کرده و پس از شستشوی پوست با آب و صابون محلول بدست آمده را روی صورت ماساژ داده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه پوست را با آب سرد شستشو کنید. به دو صورت می توان از این مائده آسمانی استفاده کرد : ۱- استفاده از لیموترش تازه به تنهایی ۲- استفاده از لیمو در ماسک های مختلف ۱- برای اینکه از لیمو به تنهایی استفاده کنید کافی است پس از طی مراحل بالا یعنی شستشو و بخور یک عدد لیموی تازه را از وسط نصف و به آرامی روی سطح پوست ماساژ و قبل از خشک شدن کامل آن شستشو کنید. ۲- برای تهیه ماسک : به کمک یک قاشق غذاخوری آب لیمو و ۲ عدد سفیده تخم مرغ، یک ماسک صورت شگفت انگیز تهیه کنید، مواد ذکر شده را با هم مخلوط و بر روی پوست صورت پس از طی مراحل ذکر شده ماسک کرده و پس از گذشت ۱۰ دقیقه پوست را با آب ولرم شستشو کنید. جوان کننده پوست :روغن کنجد غنی از آنتی اکسیدان و ویتامین E است و از علائم متداول پیری پوست جلوگیری می کند. چربی موجود در این روغن یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع ایجاد چین و چروک و خطوط ریز پوست می گردد می توان برای ماساژ از این روغن به صورت موضعی نیز استفاده کرد. آن را به پوست زده و به مدت چهار تا پنج دقیقه ماساژ دهید تا پوست را جوان تر جلوه دهید .