2777
2789
عنوان

بنظرتون اینا اختلاله در دخترم؟

243 بازدید | 23 پست

دخترم ۲ سال و نیمشه 

کارهای مثله حموم کردن شونع زدن موهاش باید با گریه باشه یا لباس عوض کردنش برای بیرون رفتن 

ناخنشو باید تو خواب بگیرم 

لجبازه و خیلی جیغ میزنه 

تو خونه خودمون بهتره ولی خونع کسی بریم بدتر میکنه ینی یه جیغای میزنه 

بهونه گیره مخصوصا باز بیرون از خونه 

حرف میزنه وله نه خیلی روون ولی خب باز خوبه حرف زدنش 

از لمس کردن بدش نمیاد 

ایا اینا نشونه اختلاله یا طبعییع تو این سن ؟؟

پیش کسیم نمیره بجز منو باباش و دایش و خاله ش همینا 

نمیذازه کسی بوسشم کنه یا بغلش کنه مگه اینکه خودش راضی بشه

🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم طبیعیه همه ی اینا شما باید خلاقیت به خرج بدی ببرش تو حموم بازی کنین کم کم در همون حین حمامشم انجام بده بچه ها از آب رفتن تو چشم و گوششون بدشون میاد همین میشه باعث وحشتشون... براش توضیح بده که کثیفیا زیر ناخونش جمع میشه و مریضش میکنه، من همین کارو میکنم و هر بار با شعر خوندن ناخوناشو میگیرم. لباساشو بیار و چه لباسای نازی داری کدومو دوست داری بپوشی بذار خودش انتخاب کنه و شروع کنه پوشیدن بعد شما کمکش کن

طبیعیه

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بکن نکن هات رو به نهایتا روزی دوازده تا برسون (دخترم آب بخور هم بکن نکن به حساب میاد)

دور و برش رو کاملا امن کن که مجبور نشی هی بهش بکن نکن بگی اینطوری اضطرابش و اینکه پیش کسی نمی‌مونه و از دیگران دوری میکنه از بین می‌ره علت اصلی اضطراب این گرا هست که به بچه میدیم که تو متوجه خطر نیستی من باید پیشت باشم تا ازت مراقبت کنم 

مراقبت باید حمایتی باشه نه اینکه بچه بفهمه که اگر نباشی دیگه نمیتونه خطر رو تشخیص بده 

برای حذف بکن نکن یه راه خوب هست اونم اینه که فقط قوانین رو بگو اگه ملاقه رو به تلویزیون بزنیم دیگه نمی‌تونیم کارتون فلان چیز که دوست داری رو ببینیم ، آب رو روی فرش نمیریزیم پیف پیف فرش بو میگیره بهش جایگزین بده دوست داری آب رو توی حمام بریزی ؟ 

دوم اینکه مجبورش نکن که موهاشو شونه کنی یا لباس تنش کنی کلا حساسیت نشون نده و چیزای که به بدنش مرتبط هست رو به هیچ وجه با اجبار براش تغییر نده ازش بپرس کدومو دوست داره بپوشه دو تا گزینه که خودت قبول داری رو بهش نشون بده بذار انتخاب کنه ، شونه دو تا بخر براش مسواک دو تا بخر براش ، از طرف شونه و یا اگه مسواک دوست نداره از طرف مسواکش براش فشفشه یا یه چیز خیلی کوچیک که دوست داره وقتی مشغوله و اصلا موقع شونه کردن یا مسواک کردن نیست یه دونه بهش بده روشن کن براش بگو دوستت برات اینو خریده مسواک خرگوشی دوست داشت تو رو خوشحال کنه و... 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

دختر منم همینجوره. و

خیلی کارهای خطری میکنه.

رو دست مبل و رو تاج مبل بالا میره.

تو یخچال اسباب بازی میبره میچینه گاهی درشو وا میکنه میخابه جلوش

زیر اینه شمعدون جاهای پرخطر میره....نمیدونم چ کنم

میدونه خطریه میره و میگه کمک کمک

خیلی باهوشه دو سالشه قبل دوسالگی دسشویی یاد گرفت و حرف زدنش کامله کامله مثل بچه چهار ساله.کلی لغت اتگلیسی یاد گرفته...

ولی این شیطنتهای خطرناکش رو مخمه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.