2777
2789
عنوان

بچها من خودم سنی ندارم و بچه هم نمیخام تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 101 پست
شوهرم خودشم میگه من بچه میخام 🥺نمیدونم حالا مادرش بهش میگه یا واقعاً میخاد 

ببخشیدا شوهرت رو می‌خوام خفه کنم😡😡 پسره 25ساله چیه خودش که بچه بخواد اونم از زن 17 ساله ؟!  اه بگو تو چه جامعه ای زندگی می‌کنی تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مقاومت کن چاره ای نداری ... شده چند سال مخت رو بخوره  باید صبوری کنی تا خسته شه البته اگه بشه&n ...

یبار گف بچه رو ببخشید انقد راحت میگم شکمت ک اومد جلو متوجه میشی آخه برا همین دیشب هرچی اسرار کرد بازم ببخشید من گفتم ن حسش ندارم بزار فردا 

بخدا دیگه میترسم با شوهرم رابطه داشته باشم آخه میترسم بیشتر از درد زایمان

سلام

اولا سزارسن درد نداره

دوما مادرش تحریکش کرده بچه بیاره

سوما قرص رو بذار جلوی چشمات و ضربدر بزن رو دستت یادت نره تا ۱۸ سالگی حداقل

یبار گف بچه رو ببخشید انقد راحت میگم شکمت ک اومد جلو متوجه میشی آخه برا همین دیشب هرچی اسرار کرد باز ...

امتحان املات رو چند شدی خاله؟؟؟اسرار نه و اصرار،تایپیک الکی هم نزن وگرنه گزارش میخوری

این کاربر دروغگوعه بچها گزارش نزنین تاپیکاش بمونه

منم حس میکنم دروغ میگه حس میکنم اصلا ازدواج نکرده 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.