2777
2789
عنوان

دکتر غدد معاینه بیضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 48 پست
اولا چرا به مادرت گفتی  اینجا دیگه حریم بچه ات رو رعایت نکردی  دوما به بچه توضیح بده نه ...

چون عذاب وجدان داشتم گفتم با مامانم حرف بزنم یکم سبک بشم.

به بچه چی توضیح بدم؟ ازش سوال کردما. گفتم اذیت شدی؟ گفت نه. ولی نمیدونم راست گفت یا چی

ببین دکتر اصرار نداره کسی رو معاینه کنه  اگر حریم خصوصی انقده مهمه میتونن پزشک نرن یا برن مطب

بله معلومه که انقد مهمه. اگه معاینه طوری باشه که به حریم خصوصی یه نوجوون لطمه وارد کنه باید همون لحظه پامیشدن میرفتن مطب خصوصی و اون معاینه رو انجام میدادن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم دعوام کرد گفت نباید اجازه میدادی تو روحیه بچه تاثیر می‌ذاره. ولی چاره چیه؟ 🤦🏻‍♀️

عزیزم خود بچتون چیزی نگفتن از اون موقع؟

به نظرم بچه درک میکنه که اونها پزشک بودن و این کار لازم بوده

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
چون عذاب وجدان داشتم گفتم با مامانم حرف بزنم یکم سبک بشم. به بچه چی توضیح بدم؟ ازش سوال کردما. گفتم ...

در مورد این مسایل بچه با افراد دیگه درد دل نکنید 

و اگر گفته مشکلی نیست هی پیگیر نشید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چون عذاب وجدان داشتم گفتم با مامانم حرف بزنم یکم سبک بشم. به بچه چی توضیح بدم؟ ازش سوال کردما. گفتم ...

بنظرم دیگه ب روی بچه نیارید الکی حساسش نکنید اگرم چیزی گفت خودش بگید ک برا معاینه پزشکی لازمه و اگه دکتر بخواد ببینه ایرادی نداره

و حقیقتشم اینه موقع معاینه دانشجو و دکتر اصلا مریضو نمیبینن همه تمرکزشون رو تشخیص بیماریه

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
عزیزم خود بچتون چیزی نگفتن از اون موقع؟ به نظرم بچه درک میکنه که اونها پزشک بودن و این کار لازم بود ...

نه اصلا چیزی نگفت. بچه ای هم هست که همش درون می‌ریزه من باید از رفتارش بفهمم یا از زیر زبونش بکشم بیرون🤦‍♀️

مامانم دعوام کرد گفت نباید اجازه میدادی تو روحیه بچه تاثیر می‌ذاره. ولی چاره چیه؟ 🤦🏻‍♀️

بنظرم درست میگه مامانت

ولی کاریه که شده🤦🏻‍♀️

بله معلومه که انقد مهمه. اگه معاینه طوری باشه که به حریم خصوصی یه نوجوون لطمه وارد کنه باید همون لحظ ...

فکر کنم شما معنای مرکز اموزشی رو متوجه نمیشید 

و نمیدونید کل این پروسه دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه اصلا چیزی نگفت. بچه ای هم هست که همش درون می‌ریزه من باید از رفتارش بفهمم یا از زیر زبونش بکشم بی ...

با این شناختی که ازش داشتی کاش میبردی مطب 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

اره عزیزم بیشه پسرت که مشکل نداشته اونا تو درس آناتومی بیضه دارن میتونن راحت توضیح بدن 

این خانم دکتر دید این بچه س بخاطر همین گفت کیس خوبیه وگرنه اگه بیضه یک مرد کنده رو میخاست نشون بده واسه همه باند میشد و خطرناک بود

عزیزم سردر مرکز نوشته شده آموزشی درمانی. موش آزمایشگاهی چیه؟ مرکز آموزشیه هر پزشکی باید یادبگیره ای ...

این بنده خدا نمیدونست که قراره همچین معاینه ای انجام بشه.

حتی ازش اجازه هم نگرفتن یا حداقل اطلاع ندادن.

شاید اگه از قبل میگفتن، مادرش ترجیح میداد این معاینه توی مطب انجام بشه.

انقد کش ندین

خود بچه اذیت نشده

شما اصرار میکنین بیشتر حساس میشه بچه

از این به بعد هم در این موارد به مطب دکتر آقا مراجعه کنین

دیگه با بچه صحبت نکنین بذارین فراموش کنه بره

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نه زیاد طول نکشید تقریبا یه دیقه

کلا معاینه همینه 

ولی با بچه زیاد حرف بزن 

در مورد همه چی 

نذار کم حرف باشه و کاری کن عادت کنه باهات حرف بزنه

و در مورد حرفاش هم رازدار باش

2810