2777
2789

مامانم دیویست شش تیپ ۵ داشت 

سال ۹۶ تا ۱۴۰۰  

خیلییییی راضی بود البته دست یک ام بود 

بعدش فروخت ی ماشین مدل بالا تر گرفت

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیپ پنج فکر کنم اتومات باشه 

ولی تیپ دو خیلی سادست ، تیپ سه یکم جدید تر 

ولی ۲۰۶ ماشین خوبیه حتی کارکرده قدیمی 

ولی خیلی چک کنی ببریش تعمیرگاه و همه جاشو بررسی کنن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من یه تیپ ۲ سال ۱۳۹۷ داشتم 

کولرش کار نمیکرد هرکاری میکردم 

یه تیپ ۲ سال ۱۴۰۱ هم خریدم بعدش ، یهو گاز زیاد میخورد و یا خاموش می‌شد 

حالا یه تیپ ۵ خریدم فعلا که خوبه اگه خدا بخواد 

ولی مال سال ۹۱ تا ۹۴ واقعا خوب بودن 

داداشم ی تیپ ۵ مال سال ۸۷ داره 

انقد ک تمیزو خوبه همه چیشک نو کرده 

اصن لذت میبری

فقط دعا دعا میکنم کارش بگیره ماشبنشو عوض کنه اینو بده ب من 🥺

حالا خودش میگه انقد ماشین خوبیه عمرا عدضش کنم 😂