2777
2789
پس چرا خدا میگه زمین رو مثل قرش گسترانیدیم  پس این معنیش چیه ؟ آفرین نه تنها این دو کشور سران ...

چون زمین مثل یک فرش گستردست  و اگه توجه کنی خدا زمین رو به گستردگی یک فرش تشبیه کرده نه به تخت بودن فرش

زاده ی کهکشان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا رسانه ها اینقدر دروغ میگن ؟ 

چرا با اینکه ملت میدونن اونها دروغ میگن باز میشین به چرندیاتشون گوش میدن ؟

چرا با اینکه امامان ما وضع مالی خوبی داشتن ، برامون همیشه با لباس پاره نشون دادن ؟

ببین منم مثله تو بودم پدرم در اومده فقط یه راه داره اونم اینه قرص ضد بارداری بخوری میدونم  ربطی ...

عه اولین کامنتت

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

اسمت چیه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
چون زمین مثل یک فرش گستردست  و اگه توجه کنی خدا زمین رو به گستردگی یک فرش تشبیه کرده نه به تخت ...

پس چرا وقتی خورشید طلوع میکنه تشعشعاتش مثل خط میفته رو آب

واقعا برام سواله هااا 

سوالام زیاد شد 😆😆😆

چرا رسانه ها اینقدر دروغ میگن ؟  چرا با اینکه ملت میدونن اونها دروغ میگن باز میشین به چرندیاتش ...

اولی چون پول تو دروغ گفتنه دومی چون ملت مجبورن که باور کنن سومی چون سعی داشتن نشون بدن اماما با اینکه وضع خوبی نداشتن اما بازم به فقرا کمک میکردن

زاده ی کهکشان.
اولی چون پول تو دروغ گفتنه دومی چون ملت مجبورن که باور کنن سومی چون سعی داشتن نشون بدن اماما با اینک ...

چقدر خوبه که بدون گارد گرفتن تبادل میکنی 

ممنونم خوشبخت باشی❤

بنظرم میخوان نشون بدن دنبال ثروت نریم و تو فقر دست و پا بزنیم

چون آدمی که از مال دنیا بی بهره باشه فکرش آزاده و درواقع جسمشم آزاده