2777
2789

تاپیک اون خانم رو دیدید؟ خیلیا دیدن 

که همش خواب بود و میگفتبچم تخم بلدرچین با پوست خورده 

بیاید من براتون تعریف کنم 

منم از گشنگی یه بار خواستم چایی شیرین درست کنم برا خودم کتری آبجوش رو شکمم چپه شد و سوختم 

بعد با صدای اخ و وای و گریم هم مامانم بیدار نشد 

خودم رفتم تو دسشویی خمیردندون مالیدم به بدنم 

بعدم رفتم مدرسه 

آره من بزرگ شده ی اون بچه هشت ساله استارتر اون تاپیک هستم 

قلبم به درد اومد با خوندن تاپیکش....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم ....منم اتفاقا همیشه اینجوری بودم برا مدرسه رفتنم ...خودم امادا میشدم و بدون صبحانه میرفتم چون روم نمیشد از عمه هام و مادربزرگم درخواست چیزی گنم و مادرم کنارم نبود 

اونام توجه نمیکردن بهم 

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚

یا فکر کن مامانت هی در حال زاییدن و بچه آوردن 

و ب مسولیت بچه های قبلی فکر نمکینه

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)

می‌دونی اون روز ک تاپکش و خودم خیلی تعجب داشتم از حرفاش .با خودم میگفتم خدایا شکرت ..همه جوره زندگی تو این دنیا هست ..اصلا باورش برام سخت بود اون همه خواب اون همه بی نظمی ک داشت اون سیستم بدنی ک نمی‌توانست کنارش کنه تنظیم شده بنده خدا تلاشم میکرد واسه تغییر ساعت خواب ولی می‌گفت باز ک رو میشه همون اش و همون کاسه .می‌خوابید 

آره مادرم افسردگی داشت 

همیشه خواب بود 

هیچوقت صبح ها پا نشد یه لقمه صبحانه بده به منو بردار کوچیکترم 

بابام بعضی وقتا برامون درست میکرد بعضی وقتام که مسافرت کاری بود ما گشنه بودیم 

تو اون شهر غریب بودیم هیچ کسو نداشتیم 

صبا که میرفتیم مدرسه مامانم خواب بود ظهرا که برمیگشتیم بازم همونجا خواب بود انگار زمان تو خونه ما وایساده بود هیچی با ساعت هفت صبح تفاوت نداشت 

خیلی وقتا ناهارم نداشتیم 

میومدیم خونه لباسامونو دم در میکندیم مینداختیم تو و میرفتیم بازی تو کوچه تا ساعت 2 که بابام از اداره میومد و دستمونو میگرفت میبرد خونه 

بازم مامانم خواب بود 

بابام ناهار میذاشت ظرفای سه روز پیشو میشست سفره مینداخت برامون مامانمم بیدار میکرد که ناهار بخوریم 

2810