2777
2789
عنوان

فهمیدم تو خونه شوهرم دوربین کار گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 98 پست

عزیزم احتمالا همسرت اختلال پارانویا داره اگه خودش نمیاد، خودت برو پیش یه روانپزشک صحبت کن ببین باید چیکار کنی

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
ن نشون داد منو ک تو اتاق بودم

خب از کدوم زاویه بود همون زاویه رو بگرد 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عین شوهرم شکاکه🥺. 

چادر بپوش. 

تو خونه با تاپ شلوار نگرد. 

مثل خانما لباس بپوش. 

تو هیچ برنامه ای نرو حتی واتساپ. 

هر روز گوشی چک میشه. 

این حرفا هر روز میشنوم🔪😐

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm
ن ندارم اما اینم خیلی گرگه

خب طلاق بگیر .

نمون .

هر چی التماست کرد . خودکشی کرد .برنگرد .

یه روز روانی میشی ولت میکنه میره سراغ زن دیگه .‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

زنگ بزن به خانوادش و خانوادت بیان و مطرح کن و همونجا خوردش کن بگو اگر من بدم گوشیم پرینت و ....داره بفرمایید ولی اگر ثابت نکنید ادعای حیثیت میکنم و تا آخر عمرم ابروتون میبرم و شکایت میکنم از شوهرتم بگو میندازمش زندان بخاطر مهریه و ادعای حیثیت چه دلیل داره مرد آدم دوربین وصل کنه امنیتی هم بخواد باشه بخاطر امنیت خونه جلو در کافیه نه تو خونه بیمار هر روز بدتر میشه .

ولی دوستانه اگر شیطنت می‌کنی گندش در نیار خوب نیست

عزیزم احتمالا همسرت اختلال پارانویا داره اگه خودش نمیاد، خودت برو پیش یه روانپزشک صحبت کن ببین باید ...

ببین هرچی میگم بریم مشاوره اصلا اهمیت نمیده و ادعا داره خودش سرش میشه

دقیقا عین شوهرم شکاکه🥺.    چادر بپوش.  تو خونه با تاپ شلوار نگرد.  مثل خانما ...

خانم ها لباس باز و تاپ و شلوارک نمی‌پوشند یعنی از دید شوهرت خدایی اگر دنیا به دستم بیفتدد روزی زنم گردن مردان ظالم و گردن کش 

اسی چیشد ک این تصمیمو گرفته 

دعوا کردید

بهونه دستش دادی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
زنگ بزن به خانوادش و خانوادت بیان و مطرح کن و همونجا خوردش کن بگو اگر من بدم گوشیم پرینت و ....داره ...

منا این حرفا اخه نه خب من ازش سرمو اینا کلا مغزش رده  بعدم میدونی یه سری کاراش رو مخم بوده و کنار اومدم برای طلاق گفتم نه اما حالا این لجی ترم کردوایمیسمو پدرشو در میلرم

ببین هرچی میگم بریم مشاوره اصلا اهمیت نمیده و ادعا داره خودش سرش میشه

احساس کردم دروغه حرفات زن خوب دوربین حداقل پنج سانته تو چطوری رو درو دیوار نمی‌بینی بعدم بالاخره وقتی بهت فیلمو نشون داد معلوم بود از کدوم زاویه اس

لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 💙