همون روز من رو سونوگرافی کردن که حدود ۷۳۰ تومن هم سونوگرافی واژینالم شد و بهم گفتم باید عکس رنگی بگیری و pcoهستی منم رفتم عکس رنگی رو گرفتم با ازمایش همسرم بردم اونجا و دوباره ۲۳۷ و ۷۳۰ تومن هزینه سونو و ویزیت دادم عکسمو دیدنو بهم گفت هم چسبندگی لوله داری هم کیست داخل لوله گفتن یک ماه ال دی مصرف کن پریود دومت روز اول تا سوم بیا برای سونو منم همین کارو کردم و رفتم دوباره مام و همون هزینه های همیشگیو کردم گفتن کیستت اوکی شده دارو میدیم مصرف کن برای آی وی اف (بچه ها من از قبل کلی ازمایش داده بودم بردم شما اگر چیزی ندارین احتمالا ازمایش کلی هورمونی و خیلی ازمایشات دیگه هم مینویسن براتون
خب بریم سر اصل مطلب خلاصه برای من ۵ تا امپول اچ ام جی دادن که گفتن عضلانی روی ۱ عدد از روز دوم پریود
و به سینال اف ۴۵۰ و یدونه هم سینال اف ۹۰۰ نوشت گفت روزی ۲۴واحد دور نافی تزریق کن اینم از روز دوم پریود و روزی یک عدد هم قرص گلوکوفاژ
اینا با بیمه ی تامین اجتماعی شد ۳۵۰ بدون بیمه دورو بر ۳ تومن میشد گفتن اینارو بزنم من ۸ام داروهامو شروع کردم روز دوم سیکلم بود گفتن ۱۳ام بیا برای سونو منم ۱۳ام رفتم برای سونو مجدد همون هزینه های سونو و ویزیتو دادم سونوم کردن گفتن ۶ تا فولیکول سمت چپ و ۶ تا سمت راست دارم که سایزشونم ۱۰ هست گفت چون فولیکولات کم رشد کرده سینال افتو بکن ۳۶ واحد و اچ ام جی که روزی ۱پودرو نصف آب میزدم شد ۲پودر و یک آب
و ۴ تا امپولم داد گفت هرروز قبل ساعت ۱۰ به بازو بزن روز ۱۸ام بیا برای سونو این داروهای جدیدم با تامین اجتماعی شد ۶۷۰ و بدون تامین اجتماعی میشد ۶میلیونو ۵۰۰ امروز که من این تاپیکو نوشتم نصفه شب فردا ساعت ۳ وقت دکتر دارم حتما میام میگم ادامش چیشد برام دعا کنین وضعیتم خوب باشه ❤❤