2777
2789

نتیجه گرفتی؟ 

بعد چند بار؟

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خب دوستان من ناباروری ۳ساله دارم و دکتر های زیادی رفتم و نتجیه نگرفتم قرص لتروزول ...کلومیفن ...امپول اچ ام جی مصرف کردم نتیجه نداد با معرفی نامه پزشکم رفتم مرکز مام با همه ازمایشاتم و سونوهام روز اولی که رفتم ۲۳۷ تومن ویزیت دادم 

مامای پزشک سونوهامو دید ازمایشاتمو دید و یه ازمایش اسپرم برای همسرم نوشت که گفتن حتما باید پزشکای مرکز خودشون ببینن و تو ازمایشگاه خودشون باشه همسرم ازمایش رو داد و حدود ۶۰۰تومن هزینه ازمایشش بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون روز من رو سونوگرافی کردن که حدود ۷۳۰ تومن هم سونوگرافی واژینالم شد و بهم گفتم باید عکس رنگی بگیری و pcoهستی منم رفتم عکس رنگی رو گرفتم با ازمایش همسرم بردم اونجا و دوباره ۲۳۷ و ۷۳۰ تومن هزینه سونو و ویزیت دادم عکسمو دیدنو بهم گفت هم چسبندگی لوله داری هم کیست داخل لوله گفتن یک ماه ال دی مصرف کن پریود دومت روز اول تا سوم بیا برای سونو منم همین کارو کردم و رفتم دوباره مام و همون هزینه های همیشگیو کردم گفتن کیستت اوکی شده دارو میدیم مصرف کن برای آی وی اف (بچه ها من از قبل کلی ازمایش داده بودم بردم شما اگر چیزی ندارین احتمالا ازمایش کلی هورمونی و خیلی ازمایشات دیگه هم مینویسن براتون 

خب بریم سر اصل مطلب خلاصه برای من ۵ تا امپول اچ ام جی دادن که گفتن عضلانی روی ۱ عدد از روز دوم پریود 

و به سینال اف ۴۵۰ و یدونه هم سینال اف ۹۰۰ نوشت گفت روزی ۲۴واحد دور نافی تزریق کن اینم از روز دوم پریود و روزی یک عدد هم قرص گلوکوفاژ

اینا با بیمه ی تامین اجتماعی شد ۳۵۰ بدون بیمه دورو بر ۳ تومن میشد گفتن اینارو بزنم من ۸ام داروهامو شروع کردم روز دوم سیکلم بود گفتن ۱۳ام بیا برای سونو منم ۱۳ام رفتم برای سونو مجدد همون هزینه های سونو و ویزیتو دادم سونوم کردن گفتن ۶ تا فولیکول سمت چپ و ۶ تا سمت راست دارم که سایزشونم ۱۰ هست گفت چون فولیکولات کم رشد کرده سینال افتو بکن ۳۶ واحد و اچ ام جی که روزی ۱پودرو نصف آب میزدم شد ۲پودر و یک آب 

و ۴ تا امپولم داد گفت هرروز قبل ساعت ۱۰ به بازو بزن روز ۱۸ام بیا برای سونو این داروهای جدیدم با تامین اجتماعی شد ۶۷۰ و بدون تامین اجتماعی میشد ۶میلیونو ۵۰۰ امروز که من این تاپیکو نوشتم نصفه شب فردا ساعت ۳ وقت دکتر دارم حتما میام میگم ادامش چیشد برام دعا کنین وضعیتم خوب باشه ❤❤

همون روز من رو سونوگرافی کردن که حدود ۷۳۰ تومن هم سونوگرافی واژینالم شد و بهم گفتم باید عکس رنگی بگی ...

ممنون عزیزم که لطف کردی و تحربیاتتو به اشتراک گذاشتی ،، خیلیا اصلا درست توضیح نمیدن یا جواب سوال نمیدن ولی شما کامل نوشتی برامون ،، ان شاءالله با خبرای خوب بیاید و نی نی های سالم و صالحی نصیبتون بشه 😍😍😍

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم انشالله ۲ قلو باردار بشی❤ فقط ی سوال میدونی حدود هزینه بارداری ای وی اف برای تعیین جنسیت چقدر ...

تو این برگه نوشته قسمت تعیین جنسیت/ مرکز مام 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی اززمان شروع براای وی اف تاآخرین مرحله چندماه طول میکشه

اگر دارو ها روت جواب بده و مشکلیم پیش نیاد ۱ماه 

اگر هایپر بشی یا نیاز به واکسیناسیون داشته باشی یا هر مشکل دیگه ۲ماه به بالا

خب دوستان من امروز رفتم مرکز مام طبق معمول هزینه ویزیت و سونو رو دادم پزشک سونوم کرد گفت سمت چپ ۴ تا فولیکول سایز ۱۵ دارم و سمت راستم ۳تا فولیکول ۱۷ و ۴ فولیکول ۱۵ دارم 

گفتن داروهامو امروز و فردا ادامه بدم و شب امپول ازادسازی بزنم و روز ۲۱ام که میشه روز ۱۵ سیکلم برم برای پانکچر بهم گفتن احتمال داره همش پوچ بشه احتمالم داره نشه برام خیلی دعا کنین ایشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه 😭❤

وای چه خوب که نتیجه گرفتی. منم بعد چند سال به روش ای وی اف نتیجه گرفتم و بچه دار شدم دکترمم معصومه ...

من هنوز نتیجه نگرفتم خوش به حالتون خیلی برای منم دعا کنین دامنم سبز بشه 😢

ممنون عزیزم که لطف کردی و تحربیاتتو به اشتراک گذاشتی ،، خیلیا اصلا درست توضیح نمیدن یا جواب سوال نمی ...

قربونت عزیزم کاری نکردم ایشالله دامن هممون سبز بشه ❤