2777
2789
عنوان

بارداری و اعصاب خوردی میشه کمکم کنید خیلی داغونم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست
به این فکرکن که خودت با استذسهات بچه رو مریض میکنی،  واینکه هزاران و میلیون ها بچه سالم به دنی ...

دقیقا همش مامانم میگه تو این بچه رو دیوونه کردی به دنیا بیاد گریه‌کنه مقصرش خودتی انقدر که اذیتش کردی ولی دست خودم نیست به‌همه اینا فکر میکنم باز میگم توکل به خدا دوباره ی‌چیز میبینم خل میشم

اگه غربالگری اول خوب بوده اصلا جای نگرانی نیست دکتر من که کفت آزمایشش را اصلا نمیخواد بری سونو هم چو ...

غربالگری اول low risk بود ازمایش ها سونو هم گفت خوبه خداروشکر. ولی ازمایش و دکتر من دوباره نوشت مرحله دوم رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خواهر با خودت تمرین کن که این استرس و وسواس رو از خودت دور کنی  شما که هنوز اول راهی  ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی نی نی صحیح و سالم بغلش بگیری.

من همش میگم کاش الان جای شما بودم زایمانم نزدیک بود

اثر هورموناس عزیزم منم اینجوری بودم همش فک میکردم بلایی سرش میاد تا ۵ماهگی نذاشتم کسی چیزی بخره براش ...

اخ دقیقا منم.. مامانم هی میگه بریم سیسمونی ببینیم من همش داد و بیداد لازم نیست بزار اول برم سونو. همش منتظر اتفاق بدم کلا خل شدم😑

عزیزم از تجربه بارداری قبلم بهت میگم دقیقا مثل تو بودم دایما توی نت میگشتم چیزای وحشتناک تجربه های ...

دقیقا همش به همین فکر میکنم میگم مگه قدیم نبود بدون هیچ سونو و امکاناتی هزار و یک کار سنگین میکردن تهشم یه بچه صحیح سالم چهار کیلویی میزاییدن🤦🏼‍♀️

مامانمم همش میگه تو انقدر استرس به این بچه وارد کردی دنیا بیاد همش گریه میکنه و مقصرش خودتی انقدر اذیتش نکن

اصلا مشکل پیدا کردم روحی روانی امروز گیر داده بودم به شوهرم شکمم رفته تو 😑 همش احساس میکنم چیزی ش شده🤦🏼‍♀️ کاش این روزا به خیر و زودی بگذره

سلام عزیزم. ایشالا قدم فرشته کوچولوت برات مبارک باشه اول اینکه شما که انقد به فکر سلامتی کوچولوت هس ...

واقعا؟؟؟؟؟ وای چه استرسی تجربه کردین خداروهزار مرتبه شکر که نی نی صحیح و سالم بوده.

اتفاقا میخوام فکر نکنم همش میگم توکل به خدا ولی باز ذهنم خرابه.

منم شنیده بودم خیلی ها هشت هفته بخاطر حاملگی پوچ یا اشکیل نشدن قلب سقط کردن بعد دیدن بچه قلب داشته 😔

واقعا؟؟؟؟؟ وای چه استرسی تجربه کردین خداروهزار مرتبه شکر که نی نی صحیح و سالم بوده. اتفاقا میخوام ف ...

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.    توکل کن دختر، بسپر به خدا.. بعداً ازین نگرانیات و اینکه لذت دوران بارداریتو نبردی لجت میگیره

انشالله به سلامتی زایمان کنی نی نی صحیح و سالم بغلش بگیری. من همش میگم کاش الان جای شما بودم زایمان ...

سلامت باشی عزیزم 

انشالله نی نی شما هم صحیح‌و سالم و با یک زایمان راحت و آسون دنیا بیاد.

وای کل بارداری یک طرف هفته های اخرش یک طرف 

اصلا نمیگذرهههههه 

شماهم خودتو به یک کاری مشغول کن و به اینکه باردار هستی زیاد توجه و تمرکز نکن 

من تا ماه هفت دانشگاه  میرفتم 

اصلا هیچی از بارداری‌نفهمیدم 

خیلی برام آسون گذشت 

اما این ماه اخری از این سنگینی و فکر زایمان دارم‌دیوانه میشم دیگه 

البته من اصلا بارداری بدون مشکلی نداشتما 

من اول بارداری هماتوم داشتم ک باید استراحت مطلق میبودمو شیاف مصرف میکردم 

ولی خب من پنج روز ت هفته دانشگاه میرفتم استراحت نداشتم 

توی انومالی هم گفتن تو قلب بچه کانون اکوژن دیده شده (یه لکه ی کلسیم) که دوستم میگفت بچه ی‌منم اینحوری بوده و من کلی اکو قلب حنین رفتمو‌سونو رفتمو این‌چیزا 

اما من  بازهم بهش‌توجه نکردم و اصلا بهش بها ندادم 

سونوگرافی نرفتمو هیچیییی اصلا انگار فراموشش کردم

تا ده یازده هفته بعدش ک رفتم سونو ب دکتر گفتم چک کنه که گف خداروشکر رفع شده 

ببین اگر اینارو من هی بهشون فکر‌میکردم و کلی استرس و اضطرابو  تحمل میکردمو ب بچه هم تحمیل میکردم شاید بدتر میشد و بهتر نمیشد 

چون همیشه میگن‌موش تو‌کاسه آدم‌وسواس میفته 

آسون بگیر تا آسون بگذره برات انشالله

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
سلامت باشی عزیزم  انشالله نی نی شما هم صحیح‌و سالم و با یک زایمان راحت و آسون دنیا بیاد. وای ...

اتفاقا خودمم دانشجوام از مهر شروع میشه کلاسام بلکه برم ی کم مغزم خالی شه موندم تو خونه خل شدم.

مرسی عزیزم از مهربونی و کمک هات❤️😍 خدا خودت و نی نی رو حفظ کنه

اتفاقا خودمم دانشجوام از مهر شروع میشه کلاسام بلکه برم ی کم مغزم خالی شه موندم تو خونه خل شدم. مرسی ...

عع چقدر خوب پس 

موفق باشی عزیزم 

دور از جونت 

قربونت گلم خدا نینی شمارو هم‌حفظ کنه❤️

و ما توفیقی الا بالله🤍✨