2777
2789

بچه ها لطفا کمکم کنید.

من هفته شونزده بارداری ام. 

خیلی حالم خرابه همش استرس دارم برای سونوگرافی آنومالی و ازمایش مرحله دوم همش دارم صبح تا شب غصه میخورم وای بچه چیزی ش نباشه یا مثلا نکنه الان حالش بد باشه و فلان...

دیوونه شدم دیگه زندگی بهم زهر شده. همشم میام اینجا پیام ها و تاپیک های مرتبط و میخونم دیوونه تر میشم.

میشه کمکم کنید چیکار کنم آروم شم و اصلا نیام اینجا این چیزا رو بخونم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکرکن که خودت با استذسهات بچه رو مریض میکنی، 

واینکه هزاران و میلیون ها بچه سالم به دنیا اومدن بعد مریض شدن،بعد مردن،بعد یهو تصادف کردن، و هزاران ماجرای دیگه، پس همه چیزو به خدا بسپار،اینا اصلا چیز خاصی نیست

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...

ای خواهر

با خودت تمرین کن که این استرس و وسواس رو از خودت دور کنی 

شما که هنوز اول راهی 

من چی بگم دارم‌دیوونه میشم دیگه ، خسته شدمو اصلا هم دردم نمیگیره ک برم بزاعم راحت شم🥺

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

اثر هورموناس عزیزم منم اینجوری بودم همش فک میکردم بلایی سرش میاد تا ۵ماهگی نذاشتم کسی چیزی بخره براش😑فک میکردم چیزیش میشع من وسایلاشو میبینم دق میکنم🤦‍♀️😅

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

عزیزم از تجربه بارداری قبلم بهت میگم

دقیقا مثل تو بودم

دایما توی نت میگشتم چیزای وحشتناک تجربه های بد مادرا میدیدم 

فورا زنگ ب پزشک انلاین میزدم چقد الکی هزینه کردم بارها سونو کردم دکترم میگفت همه پروندت سونو های بیخوده 

اینقدر ترسیده بودم اینقد فکرای بد ب سرم میزدم

البته ک تاثیر هورمونا‌کم نیست

ولی این بارداریم 

حتی شده مثلا بچه محکم میخوره ب کمرم یا میخورم زمین ولی میگم تا خدا نخواد چیزی نمیشه چون خیلی از تجربه اولم پشیمونم اون استرس بارداری ک حاملگیمو تلخ کرد حتی تا زایمان و وسواس سر بچم هم باهام بود نمیزاشتم کسی نزدیکش بشه 

خلاصه ک اگر بهش بها بدی و بترسی گریبانگیرت میشه شدید

ب این فک کن ک تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

سلام عزیزم. ایشالا قدم فرشته کوچولوت برات مبارک باشه

اول اینکه شما که انقد به فکر سلامتی کوچولوت هستی بدون هراسترسی بگیری اذیتش می‌کنی. شیطون رو لعنت کن، به خدا توکل کن، فکرای منفی رو دور کن..

در باره انومالی نگم برات که چی کشیدم مننننن...سر بارداری اولم بهم گفت احتمالا اختلال کروموزوم داره!!!! با خودم گفتم اگه راست بگه هم سقط نمیکنم. بچم جون داره.. بچه به دنیا اومد عین دسته گل سالم سالم الحمدلله.. بعداً شنیدم ۵ تا از دوستا و آشناهامم همین تجربه رو داشتن.. خدا نگذره از بعضی دکترای بی وجدان.. خلاصه سر بارداری بعدیم اصلا نرفتم غربال به خودمم استرس ندادم

یه مدت کلا گوشی رو بزار کنار اصلانم درمورد مشکلات بارداری و...سرچ نکن  سرچ منو بیچاره کرد

منم دیوونه شدم انقدر جواب آزمایش خوندم و دیدم و انواع بیماری و سندرم های جنینی دیوونه شدم. برای سونو اول  هی میگفتم دکتر ان تی چنده  تیغه بینی دیده میشه بنده خدا مونده بود میگفت دختره خله

تو بارداری باید آرامش داشته باشه نه اعصاب خوردی قرار نیس چیزی بشه همه چی به خوبی میگذره

انشالله به امید خدا... همش میگم توکل به خدا چیزی هم باشه دست من نیست خدا خواسته ولی باز دیوونه میشم واقعا از زندگی افتادم

منم دیوونه شدم انقدر جواب آزمایش خوندم و دیدم و انواع بیماری و سندرم های جنینی دیوونه شدم. برای سونو ...

گاهی وقتا ارامش تو ندونستنه 

منم همینو میگم تا تبدیل به وسواس فکری نشده کنار بزار