ممنونم 🌼
من پیمانه ام لیوان دسته دار فرانسوی هستش
این دستوری که میگم برای هر یه کیک با قالب ۱۵سانت کافیه
تخممرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
ب پ و وانیل هر کدوم یه قاشق چایخوری
آب جوش ۴ قاشق غذاخوری
روغن ۲قاشق غذاخوری
آرد یک و نیم پیمانه
سفیده و زرده تخممرغ هارو از هم جدا میکنیم ، سفیده تخم مرغ با نصف شکر (یعنی نصف شکر توی دستور) با دور تند همزن میزنیم تا کاملا فرم بگیره و اگه بر عکس بشه نریزه ،سفیده زده شده رو توی یخچال میزاریم .
زرده تخممرغ هارو با نصف دیگه شکر و وانیل میزنیم تا کرمی و کشدار بشه ، بعد آب جوش و روغن بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم ،
حالا آرد و سفیده تخم مرغ هارو با سه مرحله به مخلوط زرده اضافه میکنیم و به آرومی با لیسک هم میزنیم وقتی موادمون کاملا یک دست شد ته قابلمه کاغذ روغنی میندازیم و موادو میریزیم در قابلمه رو با دمکنی میبندیم و روی حرارت ملایم روبه پایین میزاریم ، ۲۰ دقیقه اول اصلا درشو باز نمیکنیم بعد از اون هر ۵یا ۱۰ دقیقه یک بار با خلال دندان چک میکنیم هر موقع خلال دندان تمیز بود یعنی کیک اسفنجی پایه ما پخته👌🏻❤️