2777
2789

من خودم امسال برای اولین بار کیک تولد دخترامو پختم و عالی شد👌🏻❤️ عکسشو گذاشتم 👇🏻 ببینید نظر بدین🙏🏻❤️

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیه دستور پخت

ممنونم 🌼

من پیمانه ام لیوان دسته دار فرانسوی هستش

این دستوری که میگم برای هر یه کیک با قالب ۱۵سانت کافیه

تخم‌مرغ ۳ عدد

شکر یک پیمانه

ب پ و وانیل هر کدوم یه قاشق چایخوری

آب جوش ۴ قاشق غذاخوری

روغن ۲قاشق غذاخوری

آرد یک و نیم پیمانه

سفیده و زرده تخم‌مرغ هارو از هم جدا میکنیم ، سفیده تخم مرغ با نصف شکر (یعنی نصف شکر توی دستور) با دور تند همزن می‌زنیم تا کاملا فرم بگیره و اگه بر عکس بشه نریزه ،سفیده زده شده رو توی یخچال میزاریم .

زرده تخم‌مرغ هارو با نصف دیگه شکر و وانیل می‌زنیم تا کرمی و کشدار بشه ، بعد آب جوش و روغن بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه هم می‌زنیم ،

حالا آرد و سفیده تخم مرغ هارو با سه مرحله به مخلوط زرده اضافه میکنیم و به آرومی با لیسک هم می‌زنیم وقتی موادمون کاملا یک دست شد ته قابلمه کاغذ روغنی میندازیم و موادو میریزیم در قابلمه رو با دمکنی می‌بندیم و روی حرارت ملایم روبه پایین میزاریم ، ۲۰ دقیقه اول اصلا درشو باز نمی‌کنیم بعد از اون هر ۵یا ۱۰ دقیقه یک بار با خلال دندان چک می‌کنیم هر موقع خلال دندان تمیز بود یعنی کیک اسفنجی پایه ما پخته👌🏻❤️

خیلی قشنگ شده خامه اماده گرفتی توضیح میدی لطفا خیلی قشنگ شده😍

ممنونم از نظرتون💖🌼

بله خامه قنادی گرفتم گذاشتم دمای محیط آب شد بعد با دور تند همزن زدم فرم گرفت برای صورتی هم قبل از شروع همزدن چند قطره رنگ خوراکی ریختم بعد با دور تند همزن برقی زدم و فرم گرفت ❤️