2777
2789
عنوان

ادامه دادن رابطه در دوران بارداری برای جنین مضر است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 28 پست
سر هردو بچم از اول تا اخر داشتیم وقتی شرایط بارداری پر ریسک نباشه مانعی نداره

ماشالله:)

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
درسته عزیزم بعد زایمان چه طبیعی باشه چه سزارین نباید رابطه داشت حتی اگر خونریزی نداشته باشین من خو ...

یعنی تا ۴۰ روز نباید رابطه داشته باشیم درسته؟حتی سطحی و مهذرت میخوام بدون د خ و ل

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توجه نکنه ماه آخر اینجوریه منم از بچم خجالت میکشیدم میگفتم متوجه میشه😂

😀

گاهی حس میکنم زن های قدیم واقعا یه چیز دیگه بودن

من خودم انقد تو این بارداری مشکلات داشتم یعنی خودم مشکل میدونم که دلم برای همسرم میسوزه

حالا مامان بزرگ من ۱۳ تا بچه به دنیا آورده

یبارم مشکلی نداشته

نه تحت نظر بوده نه شوهرش هواشو داشته ...

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
خوب مادربزرگ من اول شده تو این زمینه ۱۶تا بچه آورده😂🥰

خدایی جای تبریک داره

من از الآن تن و بدنم میلرزه که همسرم مایله دو تا بچه داشته باشیم

میگم خدایا مثلا با وجود داشتن یه بچه ۳ ساله چطوری حاملگی تحمل کنم

اصلا خیلی تنبل شدم از خدامه یه نفر ناهار شامم رو بپزه

دم همه ی مامان های قدیم که با وجود مشکلات فراوان مادرای نمونه بودن گرم

یعنی تا ۴۰ روز نباید رابطه داشته باشیم درسته؟حتی سطحی و مهذرت میخوام بدون د خ و ل

من کلا نداشتم 

دکترم بعد زایمان گفت نزدیکی نداشته باش تا ۴۰ روز

پایگاه سلامتم که رفتم همینو گفت

ومادر شدن زیباترین اتفاق  زندگیم شد💚💚
خدایی جای تبریک داره من از الآن تن و بدنم میلرزه که همسرم مایله دو تا بچه داشته باشیم میگم خدایا م ...

من نتونستم بیارم

سر اولی دست تنها

الانم با یه بچه ی وابسته چجوری بیارم

فکر میکنم پیرم 😂

من کلا نداشتم  دکترم بعد زایمان گفت نزدیکی نداشته باش تا ۴۰ روز پایگاه سلامتم که رفتم همینو گ ...

اها درسته من فکر کردم حکم شرعیشو میگید عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چرا دروغ حکم شرعیشو نمیدونم چیزی که دکتر گفتو بهتون گفتم

بازم ممنونم عزیزم 🌸🌸حالا به موقعش باید خودمم بپرسم