2777
2789
عنوان

لعنت بر تیزهوشان🙋🏻‍♀️😞 ، لعنت بر سمپاد ، لعنت بر پارتی بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 3114 بازدید | 27 پست
خوندم چیز خاصی نبود 

رتبه برتر هارو ببین؟! همه سمپادن اخه من شانسی ندارم بینشون

۳۰ میلیون پول میگیره مدرسم ک دبیرای تیزهوشانو میاره🙂💔

توصیفشون میکنی میگن توهین نکن!:)
رتبه برتر هارو ببین؟! همه سمپادن اخه من شانسی ندارم بینشون ۳۰ میلیون پول میگیره مدرسم ک دبیرای تیزه ...

عزیزم شما تلاشتو کن اون ربته برتر هارو ولش کن قرارنیس که ربته برتر شی همین که یه رتبه خوب بیاری کافیه 

من دانشجوی پزشکیم خیلی ها تو کلاسمون هستن که اصلا سمپاد نبودن ولی قبول شدن بنظر خودمم خودت بیشترین تاثیرو داری من خودم سال آخر نه مدرسه رفتم نه کلاس بیرون فقط کتاب تستام زیاد بودن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما تلاشتو کن اون ربته برتر هارو ولش کن قرارنیس که ربته برتر شی همین که یه رتبه خوب بیاری کافی ...

خوشبحالت🙂

کلا احساس خنگی شدید و عمیقی دارم😑😂💔

میشه بپرسم کدوم دانشگاهی؟:)

خوشبحالت🙂 کلا احساس خنگی شدی و عمیقی دارم😑😂💔 میشه بپرسم کدوم دانشگاهی؟:)

ببخشبد بگم ممکنه شناسایی بشم اسمم نوشتم قشنگ معلومه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اصلا همچین حسی نداشته باش فقط تعداد تست های روزانه ت زیاد باشه یکی اینکه نهایی خیلییییی تاثیر داره خودم که تو کار مشاورم کارنامه بچه ها رو که بررسی میکردم دیدم که خیلیییی تاثیر میذاره 

بیخیال هوشش رو نداشتم دیگه:) فقط نمیدونم چیه من کمتر از دوستمه ک تیرهوشان میره و ریاضیش ۴ شده فیزیک ...

با تجربه ای که دارم میگم از ده مدرسه دولتی بالاتر میشه

اما اکرم نمرش خیلی پایینه بشه یا تجدید میشه یا اخراج 

ببین این که بین بچه ها فرق گذاشته میشه خیلی بده همه تاپیک مرگ بر سمپاد مرگ بر پارتی رو بزنید ۴ نفر ا ...

گلم برای ازمون سمپاد نمیشه مارتی بازی کرد 

شاید مشکلات سایت باشه که نتونید اعتراض بزنید 

اما تمام کسانی که وارد سمپاد میشن تواناییش رو داشتن که قبول شدن 

وگرنه سال های بعد اخراج میشدن

با تجربه ای که دارم میگم از ده مدرسه دولتی بالاتر میشه اما اکرم نمرش خیلی پایینه بشه یا تجدید میشه ...

منم برام عجیبه چطور اخراج نشده 

خب اوکی ۳ که اون تو تیزهوشان میگیره ۲۰ تو مدرسه ماس اصن

ولی اینکه معلمامون یکی هستن چی ؟

من غیردولتی هستم معلم ریاضیم با این دوستم که تیزهوشانه یکیه اون ۳ و من ۱۹،۲۰ معمولا

الان واقعا فرقمونو نمیفهمم:))))

و اینکه اگ واقعا ۳ اونجا ۲۰ اینجاس پس اونجا لابد دانشگاه اکسفوردی چیزی هس!🤌🏻

منم برام عجیبه چطور اخراج نشده  خب اوکی ۳ که اون تو تیزهوشان میگیره ۲۰ تو مدرسه ماس اصن ولی ا ...

حالا بیستم که نیس😂

ولی بالاتر از ده عه 

و اون چیزی که معلم با شما کار میکنه با اون چیزی که با اونا کار میکنه فرق داره

و اینکه شاید امتحان کلاسی رو اون نمره گرفته چون واقعااا درسا سنگینه و خودم این نمره هارو تجربه کردم بخاطر همین درک میکنم

ببینید عزیزان این واقعا کار قشنگی نیست که ما بیایم بنویسیم مرگ بر سمپاد و... قبول دارم شاید بعضی ها با پارتی بازی رفته باشن اما قول میدم به هیج جایی نمیرسن من رفیق های توی سمپاد داشتم که هیچ پشتیبانی ای نداشتن من خودم بدون کلاس و مشاوره قبول شدم و اصلا به این که شما درستون خوبه یا بد ربطی نداره همش بستگی به هوش داره و این که اینو بدونید سمپاد اصلا شبیه بهشت نیست!نه که بد باشه میخوام اینو بگم که همه چی به تلاش شما بستگی داره تو دانشگاه آدم هایی رو دیدم که از سمپاد بودن ولی اصلا به درس اهمیت نمی‌دادند پس بدونید همه چی به تلاش شما بستگی داره