2777
2789

خدا لعنتشون کنه  هیچکس دل خوش ازشون ندارن حق خواری آنقدر کردن ۵ سوال از برادر زاده من رو غلط زدن نمیزارن اعتراض هم بزنی

سحر خانومم💃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمون که تستی بوده جواب ها هم تو پاسخبرگ وارد شده تصحیح هم که با سیستمه دستی نیست که بخوان غلط بزنن

نه خیر عزیزم خود پاسخ برگ را که دادن صحیح کردیم خودمون پنج سوال اشتباه زدن

سحر خانومم💃

بیخیال هوشش رو نداشتم دیگه:)

فقط نمیدونم چیه من کمتر از دوستمه ک تیرهوشان میره و ریاضیش ۴ شده فیزیکش ۲

حالا بگو ۴ اونجا میشه ۱۰ تو مدرسه معمولی ولی ۱۰ خوبه!؟🙂💔

توصیفشون میکنی میگن توهین نکن!:)
تا اونجا که یادمه ازمونش تستی بوده بعد از کجا میدونین مشکل اون ۵ تا سواله یعنی از کجا مطمئنین اون پن ...

عزیزم عکس پاسخنامش رو سایت هست از رو پاسخنامه سمپاد ۳ بار خودم ۲ بار خودش تصیح کزده

سحر خانومم💃
هیچ‌پخی نیست تیزهوشان من خودم تیزهوشان بودم لطفا هر کی میخواد حق خواری نشه همین الان تاپیک لعنت بر س ...

همه کسایی ک رتبه برتر میشن سمپادن:) نمیدونم انقدر خنگم نسبت بشون واقعا؟!🙂

همه کسایی ک رتبه برتر میشن سمپادن:) نمیدونم انقدر خنگم نسبت بشون واقعا؟!🙂

ببین این که بین بچه ها فرق گذاشته میشه خیلی بده همه تاپیک مرگ بر سمپاد مرگ بر پارتی رو بزنید ۴ نفر از ذخیره های تیزهوشان شهر مون همه دختر های معاون های اداره آموزش پرورش هستن

سحر خانومم💃

هم کلاس هفتم و هم امسال دهم پسرم‌ قبول شد

اجازه ندادم بره بازم برگردم‌ اجازه نمیدم

واقعا مدارس جالبی نیستن

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
ببین این که بین بچه ها فرق گذاشته میشه خیلی بده همه تاپیک مرگ بر سمپاد مرگ بر پارتی رو بزنید ۴ نفر ا ...

نه خب من اصلا ازمونشو ندادم چون میدونسم قبول نمیشم 

نمونه رو دادم ک اونم نشد الانم غیرانتفاعی میرم

هم کلاس هفتم و هم امسال دهم پسرم‌ قبول شد اجازه ندادم بره بازم برگردم‌ اجازه نمیدم واقعا مدارس جال ...

احسنت احسنت خواهش میکنم تاپیک مرگ بر سمپاد مرگ بر پارتی رو بزنید 

سحر خانومم💃