2777
2789
عنوان

بیایید نرم‌ ترین چیزی که دیدید عکسشو بذارید+عکس😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 8357 بازدید | 865 پست
۲۴ ساعت داره تبلیغ می‌کنه 😐

عزیزم تبلیغ نیست فروشه لطفا از خانمهایی که میخوان تو سایت کار کنن حمایت کنین تبلیغ نه ها کار

من همیشه ازشون حمایت میکنم ولی متاسفانه کاربرا براشون گزارش میزنن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تبلیغ نیست فروشه لطفا از خانمهایی که میخوان تو سایت کار کنن حمایت کنین تبلیغ نه ها کار من همی ...

والا کار کردن عیبی نداره اتفاقا خیلی دلم میخواد حمایت کنم 

اما مطمعنم اینجا هیچ فروشی نداره بیخودی هی عکس واین چیزا می‌زاره تازه اینم با یه عنوانی که ربطی به کارشون نداره 

والا کار کردن عیبی نداره اتفاقا خیلی دلم میخواد حمایت کنم  اما مطمعنم اینجا هیچ فروشی نداره بی ...

تو فروشگاه زده چرا دائم باشه و محصولشو معرفی کنه به درامد خوبی میرسه خیلی ها از همین جا شروع کردن و بعدش مغازه زدن همین چند روز پیش کسی که لباس مجلسی میفروخت تاپیکش پربازدید شد فروش هم داشت ولی کاربرا گزارش زدن واسش و تعلیق شد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه